Keresés a gyárak között

Az esemény jellege:
Szektor:
Város:
Cég:

ALAP INSPEKTOR Méréstechnikai és Minőségügyi Kft.

A cég dimenzionális mérőlaborja egy akkreditált kalibrálólaboratórium, bérméréssel, hosszméréssel, visszamodellezéssel, környezeti tesztekkel és anyagvizsgálattal foglalkozik. Berendezéseik a legmodernebb technológiát képviselik 3D optikai felületszkennelés (GOM), koordináta mérőgépes mérés (Zeiss), röntgen (GE), CT (Werth - komputer tomográfia), klímakamra (ACS) és hősokk-kamra (ACS) tekintetében. Az esemény keretein belül lehetőség van a labor személyes látogatására valamint igény esetén hozott alkatrész bemérésére is.


3B Hungária Kft.

A 3B HUNGARIA Kft. közel 30 éves múlttal professzionális anyagmozgató gépeket és technológiákat tervez és gyárt, elsősorban az építőanyag-ipar, a hulladékfeldolgozás és az energetika részére. Az érdeklődők személyesen is megtekinthetik a 3B-nél alkalmazott technológiákat!

Időpontok:

VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.

A közel 50 éves múltra visszatekintő kaposvári VIDEOTON tagvállalat évente közel 250 millió terméket készít a gépjármű-, a háztartásigép ipar, a szépségápolás, valamint a hangtechnikai eszközök területén. A személyes látogatás során megismerhetik a műanyagfröccsöntő és szerelő üzemeit, valamint átfogó képet kaphatnak Kaposvár legnagyobb ipari foglalkoztatójáról.


ELECTRAPLAN-Termelő Kft.

Nézze meg személyesen, hogyan működik egy több, mint, mint 20 éves tapasztalattal bíró cég az acélmegmunkálás területén, amely több, mint 70 000 fajta különböző elektromos szerelési anyaggal rendelkezik!

Tovább


VIDEOTON EAS Elektronikai Szerelő, Gyártó és Szolgáltató Kft.

A VIDEOTON EAS Kft. több évtizedes tapasztalatára és az alkalmazott legkorszerűbb elektronikai gyártási technológiára támaszkodva valósítja meg stratégiai elképzeléseit. Személyesen fogadják a látogatókat.


UniTurn Fémipari Kft.

A vállalat fő tevékenysége a fémforgácsolás, főként CNC és automata esztergagépes kapacitással gyártanak forgácsolt és sajtolt fém alkatrészeket a műanyag-, villamos-, háztartási gép-, elektronika-, medicina-, gépjármű-, és ezen belül az autóipar számára. Saját készítésű videót tesznek közzé.


Simon Plastics Kft.

A Simon Plastics Kft. 1985-ben, vagyis 37 éve alakult egyszemélyes vállalkozásként, amely azóta folyamatos fejlődés és fejlesztések révén közel 400 fővel működik. A cég 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. A Simon Pastics Kft. műszaki műanyag alkatrészeket és termékeket gyárt, elsősorban az autóipar számára. Hőre lágyuló műanyag és kétkomponensű szilikon alapanyagokból állítja elő termékeiket. Ha felkeltette érdeklődését, virtuális látogatás keretében látogasson el a gyárba november 11-én!

Tovább


VESZ-MONT '2000 Szereléstechnikai és Gépipari Kft.

A VESZ-MONT’2000 Kft. a hazai célgépgyártás meghatározó vállalata, berendezései világszerte több országban hajtják az autó-, elektronika és egészségipar motorját. Személyesen fogadják az érdeklődőket, akik megismerkedhetnek a náluk zajló 3D tervezéssel, alkatrész gyártó üzemükkel, összeszerelő csarnokukban épülő célgépekkel, automata gyártósorokkal, kollaboratív és ipari robotokkal.


ZF Hungária Ipari és Kereskedelmi Kft.

ZF Hungária Kft. haszongépjárművekhez és személygépjárművekhez gyárt sebességváltókat Egerben. A haszongépjármű területen manuális, 6 fokozatú és automatizált váltókat, valamint ezek alkatrészeit gyártják, elsősorban nyugat-európai vevők részére, teherautókba, buszokba. A személygépjármű üzletág területén 8 fokozatú, automata sebességváltók készülnek prémium kategóriás személygépjárművekbe. Az eseményre az alábbi időpontokra kattintva lehet jelentkezni.


Continental Automotive Hungary Kft.

A veszprémi vállalat a világ valamennyi autógyártója részére különböző szenzorokat állít elő magas minőségben, a menetbiztonsági rendszerekhez. A látogatók most személyesen is betekinthetnek a termelés és fejlesztés világába, részt vehetnek egy garázsbemutatón, valamint az aktuális álláslehetőségekről is tájékozódhatnak.


Egis Gyógyszergyár Zrt.

A gyógyszergyárak a fokozott biztonsági előírások miatt szinte teljesen zártan működnek, emiatt a speciális berendezéseknél, a kutatólaboratóriumokban, vegyifülkékben folyó munkáról nemigen kaphatnak képet első kézből a laikus érdeklődők. A Modern Gyárak Éjszakáján az Egis Tudományos és Technológiai Központban ezek a speciális gyógyszeripari folyamatok bemutatásra kerülnek.


Festo-AM Gyártó Kft.

A 2017-ben Ipar 4.0 Mintagyár címet elnyert Festo-AM a sűrítettlevegő-előkészítő egységek, vákuumgenerátorok, biztonsági kapcsolószelepek termék- és gyártástechnológiai fejlesztője és gyártója. A Modern Gyárak Éjszakáján saját készítésű videóval mutatkoznak be.

Tovább


HAFNER Pneumatika Kft.

A HAFNER Pneumatika-nál az átlagosnál hosszabb élettartamú szelepeket készítenek, ezen kívül munkahengerek fejlesztésével, gyártásával, valamint a pneumatikus rendszerekhez szükséges további elemek kereskedelmével foglalkoznak. Ha szeretné a szelepek „életútját” nyomon követni, nézze meg a cég virtuális bemutatkozását.

Tovább


VFP Systems Kft.

A VFP Systems az ipari célgépépítésben alapvető, alumínium profil és lean cső rendszerek gyártása és kereskedelme mellett, gyártó munkahelyek, automatizált szállítópályák, intralogisztikai megoldások, ipari célgépek, kollaboratív robotokkal támogatott ipari alkalmazások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A Modern Gyárak Éjszakáján egy saját fejlesztésű, működő SMART MINI FACTORY segítségével bemutatják, hogy a ma elérhető intelligens technológiákkal milyen könnyen lehet egy Ipar 4.0-ás rendszert létrehozni.


AEROPLEX Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft.

A 100%-ban magyar állami tulajdonban lévő cég a polgári utasszállító repülőgépek karbantartására szakosodott független repülőgépes szervezet. A látogatás során megismerhetik a hangárokat, valamint betekintést nyerhetnek a műhelyeikbe is. A személyes látogatások regisztrációjához kattintson a 'tovább' gombra.
AZ IDŐPONTOK BETELTEK!

Tovább


MAM-HUNGÁRIA Ipari és Kereskedelmi Kft.

A MAM-Hungária Kft.-nél egyetlen műszak alatt több babaterméket állítanak elő, mint amennyi gyermek születik Magyarországon egy egész évben. Saját készítésű videóval és személyes látogatási lehetőség biztosításával készülnek az eseményre.


Büttner és Társai Kft.

A Büttner Kft. 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szerszámgyártás területén. Erősségük a nagy bonyolultságú továbbmunkált szerszámlapok gyártása, amelyek műanyag fröccsöntő-, alumíniumnyomásos öntő-, valamint lemezalakító szerszámokba kerülnek beépítésre, valamint a precíziós és nagyméretű alkatrészek gyártása. A gyárlátogatás során az érdeklődők megismerkedhetnek a cég történetével és vízióival.


BHE Bonn Hungary Kft.

A BHE BONN rádiófrekvenciás és mikrohullámú berendezéseket tervező és gyártó vállalat. A világ közel 30 országába exportálnak innovatív, magas technológiai tudással előállított termékeket elsősorban a vészhelyzeti kommunikáció, a védelmi ipar és az űripar számára. A BHE Bonn személyesen fogad látogatókat valamint saját készítésű videója is megtekinthető!


Emerson Automation FCP Kft.

Az Emerson Automation Solutions részeként az AVENTICS, a világ egyik vezető termékmárkája a pneumatikus komponensek és rendszerek terén. A márka egri gyártóbázisa a pneumatikai ágazat egyedi megoldásokra specializálódott szakértője, amely a gépgyártás és az ipari automatizálás területére kínál termékeket és szolgáltatásokat. Ha érdekli, hogyan működik egy világszínvonalú gyár, mire képes a sűrített levegő és mi az a pneumatika, látogasson el a Modern Gyárak Éjszakáján az AVENTICS Hungary egri üzemébe.


Bakony Elektronika Kft.

A cég fő tevékenységi köre a villamos energia, gáz, víz felhasználásának monitorozása. Videós bemutatkozásuk során fő tevékenységeiket, a gyártási folyamatokat, a gyártócsarnokot és jövőbeni fejlesztéseiket ismerhetik meg.

Tovább


DaruSín Kft.

A Darusín Kft. 1999-ben alakult, a jelenlegi telephelyére pedig 2001-ben költözött. A folyamatos fejlesztéseknek hála mára az egyik legkorszerűbb acélszerkezet gyártásra képes cég. A gyárlátogatás során az érdeklődők megismerkedhetnek a gyár történetével, tevékenységeivel, illetve megtekinthetik a főbb gyártóberendezéseket és technológiai újdonságokat.
A Darusín Kft. csoportok, iskolai osztályok, környező cégek képviselőinek jelentkezését is várja, akár más időpontban is.


Macher Zrt.

A cég fő profilja a konfekcionált kábelek és az elektromechanikai rendszerek fejlesztése, gyártása. Termékeik felhasználási területe az ipari elektronika, különleges járművek, orvos technológia és a védelmi ipar. A Macher Zrt-nél személyes vagy virtuális séta keretében a látogatók megismerhetik a kábelek, illetve kábelkötegek gyártásának teljes folyamatát, az alkalmazott főbb technológiákat.


Magnus Aircraft Zrt.

A Magnus Aircraft Zrt. kompozit repülőgépeket fejlesztő és gyártó, magyar vállalat. A cég ikonikus terméke, a Fusion belsőégésű motorral hajtott, műrepülésre is alkalmas hobbi repülőgép. A virtuális bejárás során a repülőgép tervezés és a gyártás folyamatát mutatják be a látogatóknak.

Tovább


PI-METÁL Fémipari Kft.

A PI-Metál Fémipari Műhely által üzemeltetett gyár a régió egyik legmodernebb eszközökkel, gyártó gépekkel felszerelt üzeme. A Pi-Metál telephelyén lemezmegmunkálás és szerkezetlakatos termékek előállítása területén szinte mindent saját tulajdonú, minőségi gépekkel tudnak elvégezni: legyen szó hőmentes, vízsugaras vágásról, vagy a legújabb fiber lézer gépről, CNC vezérlésű profilhajlítóról, vagy nagyteljesítményű szalagcsiszolóról. A vállalat saját készítésű videót tesz közzé az érdeklődők részére.

Tovább


Ples Zrt.

A PLES Zrt. által üzemeltetett gyár az egyedüli üzem Kelet-Közép-Európában, amely acélból állít elő haszongépjárművekhez való kereket. A bemutatkozó videójukban Ön is bepillantást nyerhet a gyártás különböző folyamataiba!

Tovább


Siemens Energy Kft.

A Siemens Energy a világ egyik vezető energiatechnológiai vállalata. A nyolc hektáron elterülő Gas Services budapesti gyártóbázis korszerű gáz-és gőzturbina komponenseket állít elő a globális energiatermelő piac számára. A 70 perces gyárlátogatás során betekintést nyújtanak a Siemens Energy energiatermelő berendezések gyártási folyamataiba.


Váll-Ker Kft.

A VÁLL-KER Kft. Magyarország egyik legmeghatározóbb kandallógyártó vállalata, tevékenységük alapvetően fatüzelésű fémkandallók és tűzterek gyártása. A látogatók betekintést nyerhetnek a kandallók előállításába, a gyártócsarnokok működésébe.


VÁMOSGÉP Gép és Acélszerkezetgyártó Kft.

A VÁMOSGÉP Kft. közel 250 alkalmazottat foglalkoztató 100%-ig hazai tulajdonú középvállalkozás, a Debrecentől 20 km-re fekvő Vámospércs városában. Fő tevékenységi köre a közepes és nagy bonyolultságú acélszerkezetek gyártása. Legfőbb erősségeik közzé tartozik a lemezvágás és alakítás, a robottal támogatott hegesztéstechnológia, valamint a CNC forgácsolás. Komplex gépparkjuk lehetővé teszi, hogy valamennyi szükséges munkafolyamatot önállóan elvégezzenek a lemezfeldolgozástól a felületkezelésig.


Weinberg’93 Építő Kft.

A sárospataki Weinberg 93 Építő Kft. fő profilja a generálkivitelezés és az acélszerkezet-gyártás. Az acélszerkezet-gyártó telephely automatizált gyártósorral, fúró- és darabológépekkel, valamint nagy teljesítményű hegesztőállomásokkal, hegesztő robottal, festőcsarnokkal felszerelt. Személyesen várják az érdeklődőket!


Z Elektronika Kft.

A pécsi Z Elektronika Kft. fő profilja a kis- és közepes elektronikai sorozatgyártás, elektronikai bérgyártás és kapcsolódó fejlesztések, szolgáltatások. Megoldásokat kínálnak a termékfejlesztéstől kezdődően, prototípusok elkészítésén át a polcra kész csomagolásig. A Modern Gyárak Éjszakája online esemény során bemutatják az elekronikai gyártás folyamatlépéseit, kiemelve a speciális gyártástechnológia folyamatokat, előre elkészített videófelvételek segítségével.

Tovább


Nestlé Hungária Kft. - Bük, PURINA gyár

A Nestlé PURINA® büki üzeme Európa egyik legnagyobb és legjelentősebb, innovatív technológiákat és ipari robotokat használó állateledel-gyára. A személyes látogatás során első kézből győződhet meg arról, mit is eszik kedvence, de akár arra a sokakat foglalkoztató kérdésre is választ kaphat, hogy miért nincs egér ízű macskaeledel.


ISCAR-HUNGARY Szerszámgyártó és Szerszámkereskedelmi Kft.

Az Iscar Hungary Kft piacvezető szerszámgyártó vállalatként precíziós keményfém fémmegmunkáló eszközöket gyárt. A magyarországi üzem főként egyedi szerszámgyártásra specializálódott, és rendkívül széles palettával rendelkezik: speciális lapkákat, tömörkeményfém szerszámokat és acéltestű szerszámokat is gyártanak. November 11-én az Iscar megnyitja kapuit, személyes látogatás keretén belül várja az érdeklődőket.


KONTAKT-Elektro Kft.

Az idén 40 éve alapított KONTAKT - Elektro Kft. ismert iparvállalatok beszállítójává vált villamos automatizálás, elektro- és szenzortechnika területein. Termékeik és szolgáltatásaik világszerte alkalmazásra kerülnek az autóipar, energetika, élelmiszeripar, agrárium és logisztika területein. A személyes gyárlátogatás során az érdeklődők megismerkedhetnek a cégkultúrával, az innovációkkal, valamint betekintést nyerhetnek az elkövetkező évek fejlesztési irányaiba.
Látogasson el Ön is november 11-én !


Rosenberg Hungária Kft.

A német Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnika Kft. energiatakarékos lég- és klímatechnikai gyártó vállalat. A tokodaltárói központban elsősorban ipari légkezelőgépeket készítenek, amelyet a belföldi piacra és a környező országokba értékesítenek. A Rosenberg Kft. november 11-én virtuális gyárlátogatást tesz közzé.

Tovább


Hagyó Kft.

A HAGYÓ Kft. élelmiszeripari berendezések és innovatív technológiák fejlesztésével, gyártásával és installálásával foglalkozik. Kiemelt területeik a borászati, gyümölcsfeldolgozási, és lepárlási berendezések. Egyedi fejlesztésű számítógépes automatizálási rendszerük és az irányított erjesztési technológiájuk a piacvezetők között van. Az eseményen a cég gyárbemutató film bemutatásával vesz részt.

Tovább


FERZOL Lemezmegmunkáló Kft.

A tápiószőlősi FERZOL Lemezmegmunkáló Kft. lemezalkatrészeit a mezőgazdaság, a jármű- és élelmiszeripar, a hűtés-, vezérlés-, IT- és bank- valamint csomagtechnológia területére szállítja be. Magas színvonalú fémmegmunkálási eljárásait folyamatosan bővíti robottechnológiával, automatizált eszközökkel, berendezésekkel, amelyek garantálják a versenyképességet. A látogatók bepillantást nyerhetnek a lemezmegmunkálás technológiáiba.


Teqball Kft.

A TEQBALL Kft. 2021 közepén egy új, 10 ezer m2-es gyártóegységet létesített Biatorbágyon, ahol a korábbi gyártási folyamatokhoz képest az alkatrészgyártással is kibővült a tevékenységük, valamint több folyamatot is automatizáltak. 2023-tól megkezdődik a professzionális asztalaik házon belüli gyártása, amelyhez több, autóiparban is előszeretettel alkalmazott technológiát fognak alkalmazni, amelyek bevezetésének tesztfázisai már zajlanak, így a látogatók újabb érdekes dolgokkal találkozhatnak.


MouldTech Systems Kft.

A MouldTech Systems Kft. olyan mérnöki és gyártó kapacitást értékesítő megoldási ökoszisztéma, mely a megszokott szolgáltatásokon túl a prototipizálást, valamint a késztermék validálását és sorozatgyártását is kínálja. Társadalmi felelősségvállalás keretében, saját kutatóközpontjában innovatív, értékteremtő fejlesztői projekteket futtat olyan kiemelt szektorokban, mint az egészségügy, a járműipar és az agrárium, mindezt a legmodernebb technológiák és hibrid megoldások felhasználásával.


Alföldi Nyomda Zrt.

A debreceni Alföldi Nyomda hazánk legrégebben, 1561 óta folyamatosan működő nyomdája. A vállalatnál a legkorszerűbbnek számító gépekkel végzik a nyomóforma-készítést, a nyomtatást és a könyvek kötését. A cég videós bemutatójából megismerhetik a látogatók a könyvgyártás folyamatát.

Tovább


Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

A BME ipar4 Technológiai Központban személyesen tekinthető meg, hogyan beszélnek a gépek egymással, hogyan kontrollálják és gyorsítsák fel a gyártási folyamatokat, a mesterséges intelligencia alkalmazásával.


FLORIN Zrt.

A magyar tulajdonban lévő szegedi Florin Zrt. évtizedek óta a fertőtlenítő- és tisztítószerek, valamint kozmetikai termékek egyik meghatározó gyártója a hazai piacon. A látogatók a gyárlátogatás során megismerhetik, hogy egy egyszerűnek tűnő sampon gyártása mennyire összetett tud lenni nagyüzemi körülmények között.


Első Beton Kft.

Az Első Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-ben történő megalakulása óta kizárólag magyar tulajdonú cégként végzi tevékenységét. A társaság célja az elmúlt 25 évben az volt, hogy a régió – és ezen belül Szeged város – meghatározó építőanyag szolgáltatójává, illetve országos szinten elismert előregyártójává és cementkereskedőjévé váljon. Látogasson el Ön is, személyesen!


Schaeffler Debrecen FAG Magyarország Ipari Kft.

A Schaeffler globális autóipari és ipari beszállító. Több mint 50 országban, közel 92.500 munkavállalójával alkotnak világméretű hálózatot. A cégcsoport debreceni telephelyén az évek során történt jelentős kapacitásbővülésnek köszönhetően az európai autógyárakat a cégcsoporton belül Debrecen látja el csapágyakkal. Az érdeklődők virtuális gyárlátogatás keretében ismerkedhetnek meg közelebbről a vállalattal november 11-én!

Tovább


WET WIPE Kft.

A Wet Wipe Kft. egy 100% magyar tulajdonú vállalkozás. A cég elsődleges proflija nedves törlőkendők gyártása kozmetikai, háztartási, ipari és orvostechnikai piacra. A WET WIPE november 11-én virtuális gyárlátogatást tesz közzé.

Tovább


LogSol Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A szabadbattyáni LogSol Kft. az alternatív elektromos energiaszolgáltatási piacon, a magyar piac meghatározó, független gyártó-fejlesztő, műszaki vállalkozása. A LogSol Kft. virtuális gyárlátogatással készül az eseményre.

Tovább


PAN Corp Reorg Szolgáltató Kft.

A Pan Corp kutatás-fejlesztéssel foglalkozó start-up, mely saját fejlesztésű biztonságirányítási platformmal rendelkezik. Az iSaac egy okosgyár-megoldás, automatizált ügyfélkezelő, képzési és kommunikációs rendszer. A cég saját készítésű videóval várja az érdeklődőket a rendezvényen.

Tovább


KNORR-BREMSE Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

Tudta, hogy a világ vezető fékrendszergyártójának legjelentősebb vasúti telephelye Budapesten működik? Történetük 26 évvel ezelőtt kezdődött, mára már 2000 fős nagyvállalatként működnek saját fejlesztő- és gyártórészleggel, Teszt Központtal és Szerviz Központtal.
Ha szeretne belülről is megismerni egy vasúti gyártó vállalatot, nézzen be a Knorr-Bremse Budapesthez a Modern Gyárak Éjszakáján!


Megawatt Villamosipari Kft.

A Megawatt Villamosipari Kft. a villamosipar számos területén tevékenykedik, közép- és kisfeszültségen, erős- és gyengeáramon, terveznek, kiviteleznek, berendezést gyártanak és kereskednek. A Megawatt november 11-én virtuális gyárlátogatást tesz közzé.

Tovább


Sensirion Hungary Kft.

A svájci székhelyű Sensirion Holding AG a digitális mikroszenzorok és rendszerek vezető gyártója. A látogatók betekintést nyerhetnek a magyarországi telephely gyártási-, logisztikai folyamataiba, valamint megismerhetik a Debrecenben gyártott termékeket.


MVM OVIT Zrt.

Az MVM OVIT Zrt. acélszerkezet-gyártó üzeme a Budapesthez közeli Gödön található. A gyáregység már évtizedek óta végzi tevékenységét a nagyfeszültségű átviteli hálózati iparágban. A személyes gyárbejárás során az érdeklődők megtekinthetik az MVM OVIT Zrt. raktárját, CNC csarnokait, lakatos hegesztő műhelyét és a labort is.


Tyco Electronics Kft.

A TE Connectivity egy amerikai tulajdonú, 50 éve piacvezető multinacionális nagyvállalat. 120 gyárukban közel 500.000 precíziós tervezésű terméket gyárt világszerte. Olyan elektronikai csatlakozó termékeket tervez és állít elő, amelyeket elsődlegesen az autóiparban használnak fel.
A gyárbejárás során az érdeklődők megismerkedhetnek a TE Connectivity által alkalmazott ipar 4.0 és a digitalizált munkakörnyezet világával.


GE Hungary Ipari és Kereskedelmi Kft.

A GE Gas Power Veresegyházi Gyára a GE legnagyobb magyarországi gyártóüzeme. Az elmúlt 20 évben a világon a GE Gas Power egyik legnagyobb, stratégiai jelentőségű gyárává fejlődött. A személyes gyárlátogatás körülbelül egy órát vesz igénybe, és kizárólag 14 éven felüliek vehetnek részt rajta.


REHAU-Automotive Kft.

REHAU-Automotive Kft. a polimer alapú prémium megoldások piacvezető márkája. A létező legkorszerűbb technológiával felszerelt, Ipar 4.0 elvének megfelelő üzemeiben a legmodernebb robottechnológiával működő Engel gépek segítségével szinte automatikusan öltenek alakot a különböző műanyag alkatrészek. ​​​​​ A személyes gyárlátogatás során a résztvevők megtekinthetik a gyártás teljes folyamatát, megismerve az alkalmazott világszínvonalú technológiákat.


ZIEHL-ABEGG Kft.

Hallott már a ZIEHL-ABEGG Motor- és Ventillátorgyártó Kft-ről? Tudta, hogy a 100 éves múlttal rendelkező német ZIEHL-ABEGG GmBH &Co. egyetlen magyarországi leányvállalata, mely jelenleg közel 850 főt foglalkoztat? Megismerné, hogy készülnek az ipari ventilátorok alkatrészei? Ha felkeltette érdeklődését, akkor vegyen részt személyes gyárlátogatáson!


Lyukópapír Kft.

A miskolci Lyukópapír Kft. a környezetvédelem és a klímavédelem elkötelezett hazai résztvevője. A vállalat papír szívószálak gyártásával járul hozzá a műanyaghulladék és káros gázok (externáliák) csökkentéséhez. A cég üzemében az iparág fenntartható technológiai újításai közül egy vágógép, két szívószálgyártó gép, három egyedi csomagológép, egy ömlesztett papírszívószál-csomagoló gép és egy számlálógép szerepel.


Bekomold Szerszámgyártó Kft.

A BEKOMOLD Szerszámgyártó Kft. a világ piacvezető műanyag zárókupakgyártó vállalatainak egyike. A BEKOMOLD Kft. rendelkezik a legmodernebb megmunkálóeszközökkel, ahol minőségi alapanyagokból készülnek a világszínvonalú precíziós fröccsöntő szerszámai. A látogatók fogadása és egy rövid cégbemutató után a gyártási folyamatokat tekinthetik meg az érdeklődők, a gyártási időrendi sorrendjében. Iskolai osztályok jelentkezését is várja a vállalat.


Coloplast Hungary Kft.

A Coloplast Hungary Kft. olyan termékeket és szolgáltatásokat fejleszt, amelyek megkönnyítik az intim egészségügyi ellátást igénylő emberek életét. A vállalat gyára az Ipar 4.0 digitális megoldásainak széles palettáját vonultatja fel. A jövőt képviselő komplex rendszer elemeit mutatja be, modern termelési környezetben.


Baker Hughes Hungary Kft.

Tudta, hogy a Baker Hughes Hungary Kft. a világ vezető olaj- és gáziparban tevékenykedő gyártó cégének fóti központjában rezgésdiagnosztikai és irányítástechnikai vezérlőrendszerek tervezésével, összeszerelésével és tesztelésével foglalkozik? Megismerné, hogy készülnek a nyomásfokozó kompresszorállomásai, melyeket világszerte alkalmaznak a világban? Ha felkeltette érdeklődését, akkor vegyen részt személyes gyárlátogatáson!


Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.

Tudta, hogy a Bridgestone európai csoport egyik legmodernebb létesítményeként virtuális abroncsellenőrzéssel, ENLITEN és Bird X technológiákkal a Mercedes, BMW, VW és az Audi márkáknak is készít abroncsokat? Megismerné, hogy hogyan megy végbe egy gumiabroncs készítés folyamata? Ha felkeltette érdeklődését, akkor vegyen részt személyes gyárlátogatáson!


HIDROFILT Kft.

A Hidrofilt Kft. vízkezelő rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A gyárlátogatás során az érdeklődők megtekinthetik a modern ivóvíz tisztítási technológiákat és az ipari hulladékvizek újra hasznosítását lehetővé tevő kezelési eljárásokat.


ABRAZIV Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.

A közel 40 éves cég fő tevékenységei a takarmányipari és az ömlesztett anyagkezelő technológiára épülő gépek gyártása, valamint az ipari mechanikus fémfelület-tisztítás, különböző szemcseszóró berendezések fejlesztése és gyártása, jellemzően egyedi megrendelésre. A cégbemutató film megtekintése során betekinthetnek a cég mindennapjaiba, az ügyvezetők kalauzolásában!

Tovább


XELLIA Gyógyszervegyészeti Kft.

A Xellia Gyógyszervegyészeti Kft. budapesti telephelyén antibiotikumok, gombaellenes szerek és egyéb kritikus fertőzések elleni termékek hatóanyagait gyártja és központosított laboratóriumi szolgáltatásokat nyújt. A vállalat célja a multirezisztens mikroorganizmusokkal szembeni megoldások kifejlesztése és gyártása. A Xellia Gyógyszerészeti Kft. fermentációs üzeme egyik legfontosabb tevékenysége a steril munkavégzés, a daptomicin, vancomicin, gramicidin és tirotricin antibiotikumok magas koncentrációban történő előállítása.


COLOR PACK Nyomdaipari és Csomagolóanyag Gyártó Zrt.

A cég a papíralapú csomagolóanyagok széles portfóliójának gyártására specializálódott. Műszaki hátterüknek és jó szakembereiknek köszönhetően világszínvonalú szolgáltatást nyújtanak, melyet most Ön is megtekinthet személyesen.


Schwarzmüller Járműgyártó és Kereskedelmi Kft.

A Schwarzmüller konszern Európa egyik prémium haszongépjármű-gyártója, melynek magyar leányvállalata, a Schwarzmüller Kft. 1990 óta gyárt, értékesít és javít haszonjárműveket, valamint kereskedik alkatrészekkel és használt járművekkel. A gyár az MO-ás autópálya dunaharaszti kijárata mellett található, és a Schwarzmüller csoport legnagyobb termelőüzeme, melynek szerelőcsarnokából éves szinten több ezer haszongépjármű gurul ki.


FUSETECH Elektrotechnikai Alkatrész Gyártó és Kereskedelmi Kft. (Raktár utcai telephely)

A kaposvári székhelyű Fusetech Kft. 2007. július 1-én kezdte meg tevékenységét, a túláramvédő biztosító betétek egyik európai kulcsgyártójaként. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek a világszínvonalú biztosító betétek gyártásában. Termékeiket világszerte alkalmazzák atomerőművekben és olajfúrótornyokon is.
Kaposváron a Raktár utca 2. cím alatti telephelyen betekintést nyerhetnek a látogatók a kisebb területen elfekvő üzemcsarnok gyártási folyamataiba, ahol egy műszakban folyik a gyártás.


FUSETECH Elektrotechnikai Alkatrész Gyártó és Kereskedelmi Kft. (Guba Sándor utcai telephely)

A kaposvári székhelyű Fusetech Kft. 2007. július 1-én kezdte meg tevékenységét, a túláramvédő biztosító betétek egyik európai kulcsgyártójaként. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek a világszínvonalú biztosító betétek gyártásában. Termékeiket világszerte alkalmazzák atomerőművekben és olajfúrótornyokon is.
Kaposváron a Guba Sándor utca 38. cím alatti telephelyen betekintést nyerhetnek a látogatók a nagyobb területen elfekvő üzemcsarnok gyártási folyamataiba, ahol 2-3 műszakban folyik több termék gyártása.


"CoreComm SI" Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

A CoreComm SI Kft. hosszú utat tett meg az egyszemélyes vállalkozástól a magyar multivá válás felé vezető úton. Mára az egyetlen olyan magyar céggé vált, amely komolyan foglalkozik tetőcserépbe integrált napelem gyártással hazánkban.


Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt.

A Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt. nagykanizsai szennyvíztisztító telepének tisztítási technológiája alapvetően a vízben, aerob környezetben élő baktériumok lebontási tevékenységére támaszkodik. A személyes látogatás során az érdeklődők megismerkedhetnek a gyár technológiai egységeivel és az üzem érdekességeivel.


SWISS KRONO Kft.

A SWISS KRONO Kft. az EN 300 szerint gyártott, környezetbarát OSB lapokat, valamint innovatív, környezetbarát, ugyanakkor dekoratív BE.YOND ecoWALL falpaneleket állít elő. Ha felkeltette érdeklődését, videó formájában látogasson el a gyárba november 11-én!

Tovább


Infineon Technologies Cegléd Teljesítményfélvezetőket Gyártó Kft.

Az Infineon Technologies AG több mint 25 éve van jelen Magyarországon, Cegléden innovatív félvezető termékek gyártójaként. Majdnem minden második 2021-ben legyártott elektromos, vagy hibrid autó inverterében fellelhetőek az Infineon félvezetői. Videó formájában megismerkedhet a céggel november 11-én!

Tovább


ÉPDUFERR Nyrt.

Az Épduferr Nyrt. Dunaújváros legnagyobb fővállalkozó és generálkivitelező vállalkozása. A cég a generálkivitelezői fő tevékenysége mellett acélkereskedelmi, acélszerkezetgyártási és lemezmegmunkálási tevékenységet végez. A személyes látogatás során a lemezmegmunkáló tevékenységet mutatják be.


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.