Jelmagyarázat:

Keresés a gyárak között

Az esemény jellege:
Szektor:
Város:
Cég:

ALAP INSPEKTOR Méréstechnikai és Minőségügyi Kft.

Az Alap Inspektor 3D mérésre, visszamodellezésre és 3D nyomtatásra specializálódott. A 3D optikai méréstechnikai szolgáltatást a legújabb csúcskategóriás GOM berendezésekkel biztosítják. A vállalkozás több, modern technológiát alkalmazó berendezéssel teszi lehetővé a megrendelők számára a rendkívül komplex geometriájú termékek igen nagy pontosságú mérését akár üzemi körülmények között. Foglalkoznak még bonyolult, szabad formájú felületek szkennelésével, optikai GOM, Zeiss CMM, WERTH CT rendszerekkel. Ezek a minőségellenőrzés, a termékfejlesztés, az anyag- és alkatrészvizsgálatok széles területén használhatóak. Az általuk használt piacvezető 3D mérőrendszerek erőssége a különösen összetett, szabad formájú felületek mérésében rejlik. Ezek széles mérési tartományban alkalmazhatók a fogpótlástól az autókig.


3B Hungária Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A 3B Hungária Kft. üzemében professzionális anyagmozgató gépeket és technológiákat gyártanak, elsősorban az építőanyagipar, a hulladékfeldolgozás és az energetika részére. Az érdeklődők személyesen is megtekinthetik a 3B-nél alkalmazott technológiákat.


VIDEOTON EAS Elektronikai Szerelő, Gyártó és Szolgáltató Kft.

A VIDEOTON EAS Kft. több évtizedes tapasztalatára és az alkalmazott legkorszerűbb elektronikai gyártási technológiára támaszkodva valósítja meg stratégiai elképzeléseit. Személyesen fogadják a látogatókat.


GANZ Kapcsoló- és Készülékgyártó Kft.

100 éves tapasztalattal rendelkeznek a saját tervezésű, és külső partnerek dokumentációja alapján történő elektronikai komponensgyártásban és összeszerelésben. Saját készítésű videót tesznek közzé.

Tovább


NCT Ipari Elektronikai Kft.

A magyar tulajdonú NCT alaptevékenysége a CNC vezérlők és hajtástechnika fejlesztése és gyártása. A vállalat a saját gépgyártás terén is nagy léptekkel halad előre. Az NCT Taksony Szerszámgépgyár Közép-Európa egyik legnagyobb és legfontosabb ágyköszörű gépével és öttengelyes megmunkálóközpontjával rendelkezik.


ELECTRAPLAN-Termelő Kft.

Nézze meg személyesen, hogyan működik egy több, mint, mint 20 éves tapasztalattal bíró cég az acélmegmunkálás területén, amely több, mint 70 000 fajta különböző elektromos szerelési anyaggal rendelkezik!


VIDEOTON Elektro-PLAST Ipari és Szolgáltató Kft.

Az idén 50 éves kaposvári VIDEOTON tagvállalat évente 250 millió terméket készít a gépjármű-, a háztartásigép ipar, a szépségápolás, valamint a hangtechnikai eszközök területén. Saját készítésű videót tesznek közzé.

Tovább


Adu Alba Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Az Adu Alba Kft. az innovatív megoldások mintaüzeme, a cég zöld szemlélettel reformálta meg a hagyományos csomagolás és a tárolás technológiát, fa hulladék újrahasznosítással. Videós bemutatóval készülnek.i telephelyük virtuális bejárása során.

Tovább


JANKÓ Faipari és Kereskedelmi Kft.

A Jankó Kft. 33 éves tapasztalattal rendelkezik a kültéri minőségi fa nyílászárók piacán. Gépparkjuk folyamatos cseréjével és fejlesztésével cégünk a régió legnagyobb termelékenységű és legmodernebb gépekkel felszerelt faipari vállalkozásává nőtte ki magát. Saját videót tesznek közzé.

Tovább


VIDEOTON Battery Technologies Kft.

A VIDEOTON Battery Technologies Kft. marcali telephelye akkumulátorok szerelésével foglalkozik. A 9000 m²-es gyártóterületen közel 200 akkumulátor típus szerelését, töltését, tesztelését és csomagolását végzik. Saját videót tesznek közzé.

Tovább


UniTurn Fémipari Kft.

A vállalat fő tevékenysége a fémforgácsolás, főként CNC és automata esztergagépes kapacitással gyártanak forgácsolt és sajtolt fém alkatrészeket a műanyag-, villamos-, háztartási gép-, elektronika-, medicina-, gépjármű-, és ezen belül az autóipar számára. Saját készítésű videót tesznek közzé.

Tovább


Nívókerítés Kft.

A NÍVÓ 100 százalékban magyar tulajdonú, harmadik generációs családi vállalkozás. Fő̋ tevékenységük a biztonsági bejárati ajtók, valamint gondozásmentes fém kerítések gyártása, forgalmazása és szerelése. Virtuális gyárlátogatást tesznek közzé.

Tovább


KATKER 2005 Kereskedelmi,Vendéglátó és Szolgáltató Kft.

A vállalkozás jelenleg piacvezető hazánkban a szabadtéri fitness parkok építése területén . Egy kézben összpontosul a tervezés, a gyártás, a kivitelezés és az értékesítés. Saját készítésű videót tesznek közzé.

Tovább


CSABAcast Könnyűfémöntöde Kft.

A CSABAcast Könnyűfémöntöde Korlátolt Felelősségű Társaság fő tevékenysége a nyomásos alumínium öntvények előállítása, felületkezelése, megmunkálása és szerelése. Saját készítésű videót mutatnak be.

Tovább


Márka Üdítőgyártó Kft.

A Márka csapata nem csak félévszázados múltjára büszke, hanem hogy mára az üdítőitalpiac meghatározó és első számú, 100%-ban magyar tulajdonú gyártója. Élő közvetítéssel készülnek az eseményre november 12-én 17:00 órakor.

Tovább


VFP Systems Kft.

A VFP Systems az ipari célgépépítésben alapvető, alumínium profil és lean cső rendszerek gyártása és kereskedelme mellett, gyártó munkahelyek, automatizált szállítópályák, intralogisztikai megoldások, ipari célgépek, kollaboratív robotokkal támogatott ipari alkalmazások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A Modern Gyárak Éjszakáján egy saját fejlesztésű, működő SMART MINI FACTORY segítségével bemutatják, hogy a ma elérhető intelligens technológiákkal milyen könnyen lehet egy Ipar 4.0-ás rendszert létrehozni.


HAFNER Pneumatika Kft.

A HAFNER Pneumatika-nál az átlagosnál hosszabb élettartamú szelepeket készítenek, ezen kívül munkahengerek fejlesztésével, gyártásával, valamint a pneumatikus rendszerekhez szükséges további elemek kereskedelmével foglalkoznak. Ha szeretné a szelepek „életútját” testközelből is nyomon követni, látogasson el a HAFNER Pneumatika Kft-hez!


Continental Automotive Hungary Kft.

A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyára a világ meghatározó autógyárai számára végzi autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását, kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területére. Ha kíváncsi arra, hol készülnek a világszerte meghatározó autómárkák elektromos vezérlőegységei, mechatronikai rendszerei, kijelzői látogasson el a budapesti Continental gyárába!


Audi Hungaria Zrt.

Győrben gyártják az Audi TT Coupé és TT Roadster, valamint az Audi Q3 és az Audi Q3 Sportback modelleket. Az Audi Hungaria számos alumínium karosszériaelemet szállít különböző Volkswagen konszernmárkák számára, valamint egyre jelentősebb fejlesztési tevékenységet – járműhajtás- és járműfejlesztés – folytat. Saját készítésű videókkal készülnek.

Tovább


BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft.

A BHE BONN Hungary Kft. rádiófrekvenciás és mikrohullámú berendezéseket tervező és gyártó vállalat. A világ közel 30 országába exportálnak innovatív, magas technológiai tudással előállított termékeket elsősorban a vészhelyzeti kommunikáció, a védelmi ipar és az űripar számára. A BHE Bonn, november 12-én, személyesen is fogad látogatókat!


Büttner és Társai Kft.

A Büttner Kft. több mint 25 év tapasztalattal rendelkezik a szerszámgyártás területén. Erősségük a nagybonyolultságú továbbmunkált szerszámlapok gyártása, amelyek műanyag fröccsöntő-, alumínium nyomásos öntő-, valamint lemezalakító szerszámokba kerülnek beépítésre, valamint a precíziós és nagyméretű alkatrészek gyártása. A cég videóján keresztül megismerheti a legújabb programozható szerszámokat, szimulációkat, valamint gyártási rendszereket. Videóval és virtuális gyárbejárással is készülnek.

Tovább


JAKO Fémárugyár Kft.

A JAKO Kft.-nél minőségi és műszakilag kiváló precíziós alkatrészeket, villanymotorokat és rendszerösszetevőket gyártanak az autó- és haszongépjármű ipar számára. Az érdeklődőket személyesen fogadják a Modern Gyárak Éjszkáján, és lehetőség nyílik majd az üzem körbejárására, az alkalmazott technológiák megismerésére.


KALL Ingredients Kft.

A KALL Ingredients Kft. élelmiszeripari alapanyagokat, cukor- és keményítőtermékeket, magas minőségű gyógyszeripari és étkezési alkoholt, valamint takarmányalapanyagokat állít elő kizárólag GMO-mentes magyar kukoricából. A Modern Gyárak Éjszakáján virtuális gyárbejárással készülnek.

Tovább


KNORR-BREMSE Fékrendszerek Kft.

A Knorr-Bremse-nél mind a jövő szállítmányozását formálják. Együtt vevőikkel, mérnökeikkel, munkatársaikkal. A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. gyártásában a két legfontosabb szempont a termékbiztonság és a kiváló minőség előállítása. A Csoport már több mint 114 éve játszik meghatározó szerepet a mobilitás és a szállítmányozási technológiák innovációjában, termékei döntő mértékben járulnak hozzá világszerte a vasúti és közúti szállításban a nagyobb biztonsághoz és energiahatékonysághoz. Videóval mutatkoznak be.

Tovább


KUKA Hungária Kft.

A KUKA Hungária Kft. a világ egyik vezető automatizálási szakértőjeként és ipari robot gyártójaként ismert KUKA cégcsoport leányvállalata. A Modern Gyárak Éjszakáján vendégeket is fogad és élő bejelentkezéssel is készül.


MAM-Hungária Kft.

A MAM-Hungária Kft.-nél egyetlen műszak alatt több babaterméket állítanak elő, mint amennyi gyermek születik Magyarországon egy egész évben. Saját készítésű videóval készülnek az eseményre.

Tovább


SBS Kft.

A cég 1997 tavaszától működik, 100% magyar magánszemélyek tulajdonában álló társas vállalkozás, leendő nagyvállalat.
A kezdeti egyedi acélszerkezet szerelési tevékenységet gyártásra és helyszíni szerelésre bővítették. 5 év után tevékenységüket koncentrálták, specializálták. Eredményeként azóta főtevékenységük a gépgyártás, fémszerkezetek gyártása, munkagépekhez, erőgépekhez,  hegesztett acélszerkezetek gyártása. Az Észak-magyarországi régióban, sőt Kelet-Magyarországon ezen a piaci területen jelentős konkurensük nincs.

Tovább


Simon Plastics Kft.

A Simon Plastics Kft. egy többgenerációs családi vállalkozás, amely az elmúlt 35 évben az ország meghatározó műanyagipari gyártó vállalatává vált, mindemellett az egyik jelentős autóipari beszállító. A Modern Gyárak Éjszakáján virtuális sétával készülnek.

Tovább


VESZ-MONT '2000 Szereléstechnikai és Gépipari Kft.

A VESZ-MONT’2000 Kft. a hazai célgépgyártás meghatározó vállalata, berendezései világszerte több országban hajtják az autó-, elektronika és egészségipar motorját. Személyesen fogadják az érdeklődőket, akik megismerkedhetnek a náluk zajló 3D tervezéssel, alkatrész gyártó üzemükkel, összeszerelő csarnokukban épülő célgépekkel, automata gyártósorokkal, kollaboratív és ipari robotokkal.


ZF Hungária Ipari és Kereskedelmi Kft.

ZF Hungária Kft. haszongépjárművekhez és személygépjárművekhez gyárt sebességváltókat Egerben. A haszongépjármű területen manuális, 6 fokozatú és automatizált váltókat, valamint ezek alkatrészeit gyártják, elsősorban nyugat-európai vevők részére, teherautókba, buszokba. A személygépjármű üzletág területén 8 fokozatú, automata sebességváltók készülnek prémium kategóriás személygépjárművekbe. Az eseményre az alábbi időpontokra kattintva lehet jelentkezni.


Festo-AM Gyártó Kft.

A 2017-ben Ipar 4.0 Mintagyár címet elnyert Festo-AM a sűrítettlevegő-előkészítő egységek, vákuumgenerátorok, biztonsági kapcsolószelepek termék- és gyártástechnológiai fejlesztője és gyártója. A Modern Gyárak Éjszakáján a Festo virtuális gyárlátogatást kínál.

Tovább


AEROPLEX Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft.

A 100%-ban magyar állami tulajdonában lévő cég központi tevékenységeként szolgáltatások széles körét kínálja, polgári utas és teherszállító repülőgépek nagyjavításával foglalkoznak. Hangárjaikat személyesen is meg lehet látogatni, de virtuális sétával is készülnek az érdeklődőknek.
ITT AZ ÖSSZES HELY BETELT!


Emerson Automation FCP Kft.

Az Emerson Automation Solutions részeként az AVENTICS, a világ egyik vezető termékmárkája a pneumatikus komponensek és rendszerek terén. A márka egri gyártóbázisa a pneumatikai ágazat egyedi megoldásokra specializálódott szakértője, amely a gépgyártás és az ipari automatizálás területére kínál termékeket és szolgáltatásokat. Ha érdekli, hogyan működik egy világszínvonalú gyár, mire képes a sűrített levegő és mi az a pneumatika, látogasson el a Modern Gyárak Éjszakáján az AVENTICS Hungary egri üzemébe, vagy tekintse meg bemutatkozó videójukat.


DaruSín Kft.

A Darusín Kft. 1999-ben alakult, és 2001-óta üzemel a jelenlegi telephelyén.
Elsősorban darukat, darupályákat gyártanak, valamint csarnokszerkezeteket, technológiai szerkezeteket is.
Az üzemeik jól felszereltek, törekszenek a hatékony, minőségi munkavégzésre.
Az utóbbi két évben jelentős fejlesztéseket hajtottak végre, növelték a gyártóterületüket, és a gyártás automatizálásában jelentősen előrehaladtak. Az elmúlt évben CNC gerenda fúró-maró sort szereztek be.


Gelbert Eco Print Kft.

A Gelbert Eco Print-nél a jövő nemzedékeiért dolgoznak.Folyamatos fejlődésük során a csomagolóanyag-gyártás mellett egyre nagyobb szerepet kapnak a minőségi könyvek. Technológiai sokszínűségüknek köszönhetően a környezetkímélő megoldásokat biztosító gépeikkel a legjobb minőségű nyomatokat készítik el ofszet és digitális technikával. Az elmúlt időszakban egyre inkább a LED UV technológiát helyezik előtérbe.

Tovább


Macher Zrt.

A cég fő profilja a konfekcionált kábelek és az elektromechanikai rendszerek fejlesztése, gyártása. Termékeik felhasználási területe az orvos diagnosztika, az ipari elektronika. A Macher Zrt-nél egy virtuális séta keretében a látogatók megismerhetik a kábelek, illetve kábelkötegek gyártásának teljes folyamatát, az alkalmazott főbb technológiákat.

Tovább


Magnus Aircraft Zrt.

A Magnus Aircraft Zrt. kompozit repülőgépeket fejlesztő és gyártó, magyar vállalat. A cég ikonikus terméke, a Fusion belsőégésű motorral hajtott, műrepülésre is alkalmas hobbi repülőgép. Saját videót tesznek közzé.

Tovább


Masterprint Jelöléstechnika Kft.

A Masterprint által kifejlesztett egyedi nyomonkövetési rendszerek, hardware és software oldalon egyaránt, a jelöléstechnika jövőjét képviselik, testre szabottak és mérnökien precízek. Masterpint Kft.-nél virtuális kiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők..

Tovább


Ferzol Metál Kft.

A Nagykanizsán 2020 februárjában induló Ferzol Metal Kft. stratégiai célja, hogy jelenlegi tevékenységének megfelelően, legkiválóbb beszállítója legyen minőségi finomlemez megmunkálás területén vevőinek. Telephelyünkön megtalálható a vevőink által elvárt magas minőségű finomlemez megmunkáláshoz szükséges technológiák széles tárháza is (CNC kivágás, CNC élhajlítás, hegesztés és ponthegesztés, számos összeszerelő technológia, a legmodernebb elektrosztatikus porfestés és csomagolás)


PI-METÁL Fémipari Kft.

A PI-Metál Fémipari Műhely által üzemeltetett gyár a régió egyik legmodernebb eszközökkel, gyártó gépekkel felszerelt üzeme. A Pi-Metál telephelyén lemezmegmunkálás és szerkezetlakatos termékek előállítása területén szinte mindent saját tulajdonú, minőségi gépekkel tudnak elvégezni: legyen szó hőmentes, vízsugaras vágásról, vagy a legújabb fiber lézer gépről, CNC vezérlésű profilhajlítóról, vagy nagyteljesítményű szalagcsiszolóról. Saját készítésű videót tesznek közzé.

Tovább


PROFIKOMP KÖRNYEZETTECHNIKA Környezetvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

A fenntartható fejlődés egyik kulcseleme a fenntartható hulladékgazdálkodás, ezen belül is a biológiailag bontható hulladékok szakszerű hasznosítása. A Profikomp Környezettechnika Zrt. erre a problémára nyújt megoldást: immáron az ipari méreteken túl a kiskapacitású, illetve közösségi komposztálás szintjén is. Saját készítésű videót tesznek közzé.

Tovább


Ples Zrt.

A PLES Zrt. által üzemeltetett gyár az egyedüli üzem Kelet-Közép-Európában, amely acélból állít elő haszongépjárművekhez kereket. A bemutatkozó videójukban Ön is bepillantást nyerhet a gyártás különböző folyamataiba!

Tovább


Váll-Ker Kft.

A VÁLL-KER Kft. Magyarország egyik legmeghatározóbb kandallógyártó vállalata, amely 100%-ban hazai tulajdonban áll. Tevékenységük alapvetően fatüzelésű fémkandallók és tűzterek gyártása. Gyárlátogatás alkalmával az okos csarnokukat szeretnék látogatóiknak bemutatni, a látogatás személyesen is történhet!


VÁMOSGÉP Gép és Acélszerkezetgyártó Kft.

A társaság fő tevékenységi köre: közepes- és nagy bonyolultságú acélszerkezetek gyártása. Személyesen is fogadnak látogatókat, és virtuális gyárlátogatás is megtekinthető.


Weinberg’93 Építő Kft.

A sárospataki Weinberg 93 Építő Kft. fő profilja a generálkivitelezés és az acélszerkezet-gyártás. Az acélszerkezet-gyártó telephely automatizált gyártósorral, fúró- és darabológépekkel, valamint nagy teljesítményű hegesztőállomásokkal és automata festőcsarnokkal felszerelt. Személyesen várják az érdeklődőket!


Z Elektronika Kft.

A pécsi Z Elektronika Kft. fő profilja a kis- és közepes elektronikai sorozatgyártás, elektronikai bérgyártás és kapcsolódó fejlesztések, szolgáltatások. Megoldásokat kínálnak a termékfejlesztéstől kezdődően, prototípusok elkészítésén át a polcra kész csomagolásig. A Modern Gyárak Éjszakája online esemény során bemutatják az elekronikai gyártás folyamatlépéseit, kiemelve a speciális gyártástechnológia folyamatokat, előre elkészített videófelvételek segítségével.

Tovább


VIRESOL Kft.

Közép-Európa egyik legmodernebb és leginnovatívabb gabonafeldolgozójaként ismert a 2015-ben alapított, Opus csoporthoz tartozó Viresol Kft. Gyártási tevékenységüket két éve végzik, és már az üzem tervezése során igyekeztek a legnagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy a beérkező évi 250.000 tonna magyar búza alapanyagot a lehető legjobban hasznosítsák. Gyáruk az új technológiák alkalmazásával és a termékportfólió bővítésével jelenleg 99,5 %-os feldolgozottsági szintet tudott elérni. Videóval és virtuális gyárbejárással is készülnek.

Tovább


Nestlé Hungária Kft. - Bük, PURINA gyár

A büki Purina gyár 1998 óta a Nestlé állateledel-gyártásának kelet-közép-európai központjává fejlődött, ahonnan naponta több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ több, mint 50 országába. A virtuális gyárlátogatás során, az érdeklődők bepillantást nyerhetnek kedvencük eledelének gyártásába, az alapanyagok beérkezésétől a termékek szállításra kész állapotáig.

Tovább


ISCAR-HUNGARY Szerszámgyártó és Szerszámkereskedelmi Kft.

Az Iscar Hungary Kft piacvezető szerszámgyártó vállalatként precíziós keményfém fémmegmunkáló eszközöket gyárt. A magyarországi üzem főként egyedi szerszámgyártásra specializálódott, és rendkívül széles palettával rendelkezik: speciális lapkákat, tömörkeményfém szerszámokat és acéltestű szerszámokat is gyártanak. November 12-én az Iscar megnyitja kapuit, személyes látogatás keretén belül várja az érdeklődőket.


CE Glass Zrt.

A szegedi CE Glass egy innovatív, zöldenergiával üzemelő vállalat, amely tevékenységi köre szigetelőüvegek gyártásából (hő-, hangszigetelő, fényvédő, biztonsági, tűzgátló szerkezetek), üvegfeldolgozásból, üvegmegmunkálásból (szabás, csiszolás, fúrás, edzés, laminálás, festés, szitázás, hajlítás), üvegfestésből áll. A gyár személyesen látogatható november 12-én!


KONTAKT-Elektro Kft.

Az 1982-ben alapított KONTAKT - Elektro Kft. ismert iparvállalatok beszállítójává vált villamos automatizálás, elektro- és szenzortechnika területein. Vállalkozásuk a folyamatos beruházások következtében jelenleg már 16 000 m²-es telephelyén 6 000 m² korszerű műhely csarnokaikban termel, végzi állandó jelleggel termék- és technológiafejlesztéseit.

Tovább


Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnika Kft.

A Rosenberg-csoportnál motorokat, ventilátorokat és légkezelőgépeket gyártanak és kínálnak, széles alkalmazási területre. Ezen túlmenően légfüggönyök forgalmazásával, lamellás hőcserélők gyártásával foglalkoznak. A Modern Gyárak Éjszakáján virtuális sétával készülnek.

Tovább


Hagyó Kft.

A miskolci székhelyű Hagyó Kft. pálinkafőzéssel és gyümölcsfeldolgozással, borászattal, ágazati berendezések fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A borászatok és pálinkafőzdék részére számítógépes automatizálási rendszert fejlesztettek ki, így az irányított erjesztés technológiák tekintetében hazánkban piacvezetők. Az eseményen a Hagyó Kft. élő online bejelentkezésekkel vesz részt.

Tovább


Körber Hungária Gépgyártó Kft.

A Körber Hungária gépipari tevékenysége a gépek tervezésétől kezdve a forgácsoláson, lemezmegmunkáláson és összeszerelésen át, komplett gépek fejlesztéséig terjed. Modern Gyárak Éjszakáján egy kisfilmet nézhet meg a Körber Hungária innovatív és digitális termelési folyamatairól, fenntarthatóságért tett lépéseiről.

Tovább


FERZOL Lemezmegmunkáló Kft.

A tápiószőlősi FERZOL Lemezmegmunkáló Kft. lemezalkatrészeit a mezőgazdaság, a jármű- és élelmiszeripar, a hűtés-, vezérlés-, IT- és banktechnika területére szállítja be. Magas színvonalú fémmegmunkálási eljárásait folyamatosan bővíti robottechnológiával, automatizált eszközökkel, berendezésekkel, amelyek garantálják a versenyképességet. November 12-én minderről saját szemével is meggyőződhet!


Teqball Kft.

A TEQBALL Kft. 2021 közepén egy új, 10 ezer nm-es gyártóegységet létesített Biatorbágyon. Az új gyáregységben, a teqball asztalok gyártásának folyamatai közül, a korábbi folyamatokhoz képest az alkatrész gyártással is kibővült a tevékenységük, valamint több folyamatot is automatizáltak.
A 2021-ben elvégzett gyártógép beruházásaiknak köszönhetően éves átlagos gyártási kapacitásukat közel 1,5-szeresére növelték a tavalyi évhez képest. Az eseményre az alábbi időpontokra kattintva lehet jelentkezni.


MST-Engineering Kft.

Az MST Engineering Kft.-nél a legmodernebb CNC-vezérlésű automata esztergákkal, lézervágóval, élhajlítókkal, megmunkáló központokkal tudnak megfelelni a magas színvonalú megmunkálási követelményeknek. A vállalkozás fő profilja különféle gépalkatrészek gyártása és szerelése. Az egyedi igények kiszolgálását CNC megmunkáló központok, festőkabin, nemzetközi minősítéssel ellátott hegesztők segítik.

Tovább


BIK Beszállító- és Iparfejlesztési Kutatóközpont

A Beszállító- és Iparfejlesztési Kutatóközpont (BIK) célkitűzéseit támogatja a hallgatók gyakorlati képzésére szolgáló LEAN labor. Ennek egyik modulja a minigyár, amelynek segítségével játékos szimuláció formájában gyakorolják a részvevők az elméletben megtanult módszertani elemeket. A tanulási célok középpontjában a folyamatos fejlesztés koncepciójának és szükségességének a megértése áll. A minigyárat, regisztráció után, személyesen is meg lehet tekinteni november 12-én!


MouldTech Systems Kft.

A MouldTech Systems Kft. olyan mérnöki és gyártó kapacitást értékesítő megoldási ökoszisztéma, mely a megszokott szolgáltatásokon túl a prototipizálást, valamint a késztermék validálását és sorozatgyártását is kínálja. Társadalmi felelősségvállalás keretében, saját kutatóközpontjában innovatív, értékteremtő fejlesztői projekteket futtat olyan kiemelt szektorokban, mint az egészségügy, a járműipar és az agrárium, mindezt a legmodernebb technológiák és hibrid megoldások felhasználásával.


NORDFILM Packaging Kft.

A NORDFILM Packaging Kft-nél gyedülálló XXI. századi technológiával magas minőségű nyomtatott flexibilis csomagolóanyagot gyártanak, főként élelmiszeripar, háztartás és vegyipar, állateledel szegmensekben. Bemutatkozó videóval készülnek.

Tovább


Alföldi Nyomda Zrt.

A debreceni Alföldi Nyomda hazánk legrégebben, 1561 óta folyamatosan működő nyomdája. Magyarország piacvezető könyvgyártója, mintegy 380 dolgozó közreműködésével évente több mint húszmillió könyvet gyárt, aminek csaknem ötöde exportra készül. November 12-én virtuális látogatást tehetnek a nyomda múzeumában.

Tovább


Magyarmet Finomöntöde Kft.

A MAGYARMET 1981-es alapítása óta alkalmazza a viaszkiolvasztásos precíziós öntési eljárást, amellyel Magyarország vezető finomöntödéjévé vált. Beépítésre kész alkatrészei a feldolgozóipar különböző ágazataiban kerülnek alkalmazásra. Az elmúlt évek újításai közé tartozik a gyors prototípusgyártás, amely ötvözi a csúcstechnológiás 3D nyomtatási eljárást a MAGYARMET továbbfejlesztett finomöntészeti technológiájával. A gyártási folyamatot részletes lehet majd megtekinteni: viaszüzem és bokrosítás, héjképzés, viaszkiolvasztás, héj kiégetése, öntés, héjeltávolítás, hőkezelés, megmunkálás.
Rapid prototípusgyártás 3D technológia alkalmazásával.


BME Ipar 4.0 Technológiai Központ

A BME ipar4 Technológiai Központban személyesen tekinthető meg, hogyan beszélnek a gépek egymással, hogyan kontrollálják és gyorsítsák fel a gyártási folyamatokat, a mesterséges intelligencia alkalmazásával.


GE Healthcare Magyarország Kft.

A GE Healthcare Pátyon lévő telephelye orvosi berendezések javításával, felújításával és szétszerelésével foglalkozik. A szervíz tevékenység a teljes kelet-európai régiót lefedi, így lengyel, román, vagy akár görög kórházak is küldhetnek javítandó orvosi berendezéseket. Míg javításra elsősorban kisméretű és könnyen szállítható készülékek, addig felújításra vagy szétszerelésre nagyméretű, főként MRI, CT, Vascular, Mammograph berendezések érkeznek. A videó itt lesz megtekinthető november 12-én 16:00-22:00 között.

Tovább


Prime Rate Kft.

A Prime Rate Kft. Magyarország legnagyobb és legmodernebb íves digitális és ofszet nyomdája. Látogasson el Ön is a budapesti üzembe, és ismerje meg működés közben a vállalatot!


GE Gas Power - Veresegyház

A GE teljesen digitalizált üzeme állítja elő és újítja fel a GE ipari gázturbinák különleges ötvözetből készült alkatrészeit és végzi a gázturbinával működtetett kis és közepes erőművek összeszerelését, tesztelését, amelyek háztartások ezrei mellett ipari vállaltok számára is megbízható és rugalmas energiaellátást biztosítanak. Nézze meg Ön is személyesen, hogyan dolgoznak a gyárban!


FLORIN Zrt.

A magyar tulajdonban lévő szegedi Florin Zrt. évtizedek óta a fertőtlenítő- és tisztítószerek, valamint kozmetikai termékek egyik meghatározó gyártója a hazai piacon. A Florin Zrt. megnyitja kapuit a Modern Gyárak Éjszakáján, személyesen is fogadnak látogatókat!


Németh Szerelvénygyártó és Kereskedő Kft.

A Németh Szerelvénygyártó és Kereskedő Kft. immár 35 éve foglalkozik lakossági fűtési rendszerek és ivóvíz rendszerek szerelvényeinek gyártásával, fém alkatrészek bérgyártásával, valamint épületgépészeti termékek kiskereskedelmével. Saját készítésű videóval készülnek.

Tovább


GE Aviation Hungary Kft.

A GE Aviation 2000-ben, zöldmezős beruházás keretén belül kezdte meg működését. A térségben egyedüli alkatrész-javító üzemként támogatja a GE repülőgép nagyjavító üzemeit, légitársaságokat. Részben a nem-forgó elemek javításával foglalkoznak, emellett javítanak szerkezeti és kompozitelemeket, valamint a hajtóművek forgólapjait is. Számukra munkatársaik jelentik a legfontosabb értéket, hiszen munkájuk elengedhetetlen, hogy termékeiket időben és a legjobb minőségben szállíthassák vevőiknek. A GE Aviationben készült 360-as videó segítségével kényelmesen, virtuálisan látogathatják meg a résztvevők a gyárat.

Tovább


Első Beton Kft.

A betonacél üzem fő profilja: betonacélok értékesítése szálban, statikai tervek alapján betonacélok méretre vágása és hajlítása, illetve igény szerint monolit vasbeton szerkezetek telephelyi, illetve helyszíni szerelése, és hegesztett háló kereskedelem. Látogasson el Ön is, személyesen!


Schaeffler Debrecen FAG Magyarország Ipari Kft.

A Schaeffler debreceni gyára, az FAG Magyarország Ipari Kft. 1999-ben kezdte meg működését. A cég folyamatosan fejlődik, és egyike a régió legnagyobb foglalkoztatóinak. Fő termékvonala az egy- és kétsoros kúpgörgős csapágy, valamint azok komponensei: görgők és kosarak. 2020-tól az elektromos autókba is alkalmas golyóscsapágyat is gyártanak. Termékeik közel 80%-át az autóipar számára gyártják, olyan neves autógyáraknak mint a Volkswagen, Ford, Volvo vagy BMW. A virtulális gyárbejárás itt lesz megtekinthető november 12-én 16:00-22:00 között.

Tovább


WET WIPE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Wet Wipe Kft. egy 100% magyar tulajdonú vállalkozás. A cég elsődleges proflija nedves törlőkendők gyártása kozmetikai, háztartási, ipari és orvostechnikai piacra. A rendezvényre virtuális gyárlátogatással készülnek.

Tovább


LogSol Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A szabadbattyáni LogSol Kft. az alternatív elektromos energiaszolgáltatási piacon, a magyar piac meghatározó, független gyártó-fejlesztő, műszaki vállalkozása. A LogSol Kft. virtuális gyárlátogatással készül az eseményre.

Tovább


Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár hazánk egyik meghatározó munkaadója, ahol idén októbertől Magyarország első, tisztán elektromos, sorozatgyártásban készülő autójának, az EQB-t is gyártják. A Modern Gyárak Éjszakáján a Facebook oldalukon keresztül fogják bemutatni a gyár legfontosabb területeit. Továbbá megismerhetik hogyan készül az első, tisztán elektromos hajtású Mercedes, az EQB!

Tovább


PAN Corp Reorg Szolgáltató Kft.

A Pan Corp Reorg Kft. iparbiztonsági automatizálással foglalkozik és most vezeti piacra saját fejlesztésű biztonságirányítási platformját, iSaac-et. Az iSaac egy ügyfélkezelő-, képzési- és kommunikációs platform, amely autonóm, felhő alapú szolgáltatás, custom hardverlehetőségekkel. Veszprémben, személyesen várják az érdeklődőket!


Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

Nézzen körül a Knorr-Bremse Budapestnél, ahol a gyártás és fejlesztés kéz a kézben valósul meg! Ismerje meg, hol készülnek a japán Shinkansen szuperexpressz, a FLIRT elővárosi vonatok és a budapesti CAF villamosok fékrendszerei!

Tovább


HUNIKO Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft.

A Huniko Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Kft. tevékenysége nagy értékű radiológiai gépek és műszerek biztosításával történő komplex képalkotó diagnosztikai (radiológiai) szolgáltatás végzése – ezzel önálló kórházi osztályok működtetése – a magyar egészségbiztosítási rendszerbe integrálódva. Személyesen fogadnak látogatókat!


HANA-PLAST GROUP Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A HANA-PLAST GROUP Kft. repoharak gyártásával és értékesítésével foglalkozik, zalaegerszegi üzemének tevékenysége elsősorban a poharak nyomtatására specializálódott. A műanyag repohár gyártásának, fröccsöntésének folyamatát élőben is meg lehet szemlélni!


Hirschler-Glas Kft.

A HIRSCHLER-GLAS Kft. az autóiparban végez termelési tevékenységet. 1970 óta kizárólag visszapillantó tükröket gyártanak, elsősorban haszongépjárművekre, illetve kisebb arányban személygépkocsikra. Online bemutatóval készülnek az eseményre!

Tovább


Megawatt Villamosipari Kft.

A Megawatt Villamosipari Kft. a villamosipar számos területén tevékenykedik, közép- és kisfeszültségen, erős- és gyengeáramon, terveznek, kiviteleznek, berendezést gyártanak és kereskednek. A Megawatt november 12-én új, virtuális gyárlátogatást tesz közzé.

Tovább


QUICK 2000 Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Quick 2000 Kft. 1991-ben családi vállalkozásként alakult Tiszavasváriban. Szakterülete vegyipari gépészeti, technológiai-gépészeti tervezés, üzemek tervezése, egyedi igényei szerint kialakított vegyipari berendezések gyártása, telepítése, üzemek technológiai szerelése. November 12-én videós gyárbemutatóval várják a látogatóikat.

Tovább


Intersnack Magyarország Kft.

Az Intersnack Magyarország extrudált, pellet és lisztből sütött sós snack termékeket állít elő, melyek a magyar piacon a Pom Bär, Chio Stickletti, Chio Maxi Mix, Chio Master Crok, Chio Hagyományos Burgonyaszirom, Gold Fischli, stb. márkaneveken ismernek. November 12-én a látogatók működés közben tekinthetik meg gyártó berendezéseket, kemencéket, dagasztógépet, különféle csomagoló gépeket, a többrétegű tésztát gyártó hengerművet.


AGRI-CORN Malomipari és Gabonaforgalmazó Kft.

A hazai kukoricafeldolgozás egyik élenjárója az AGRI-CORN Kft., ahol több mint 40 ezer tonna kukoricát dolgoznak fel évente, hogy egyedi technológia alapján kiváló minőségű glutén mentes termékeket állítsanak elő. A gyárat személyesen lehet megtekinteni.


PIRINGER Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

A Piringer Kft-nél műanyagipari termékek, főként evőeszközök előállításával foglalkoznak.Legújabb technológia fejlesztésüknek köszönhetően, a vállalkozásuk hamarosan minden termékét képes lesz hatékonyan, biológiailag lebomló műanyagból gyártani. Személyesen várják az érdeklődőket!


Sheldon Invest Kft.

A dunaújvárosi Sheldon Invest Kft-nél a hagyományos, forgácsolt alkatrészek mellett széles szerepkört kapnak a cég saját tervezésű és gyártású karbon-, vagy kevlárszállal erősített 3d nyomtatott alkatrészei is. Személyesen fogadnak érdeklődőket!


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.