Keresés a gyárak között

Az esemény jellege:
Szektor:
Város:
Cég:

3B HUNGÁRIA Kft.

A 3B HUNGÁRIA Kft. 30 éves múlttal professzionális anyagmozgató gépeket és technológiákat kínál az építőipar, a hulladékfeldolgozás és az energetika részére. Alapításkor 3 fővel indult, jelenleg egy 160 fős, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Az érdeklődők személyesen is megtekinthetik a 3B-nél alkalmazott technológiákat november 10-én!


Abraziv Kft.

Az Abraziv Kft. közel 40 éves múltra tekint vissza. A cég megalapítása óta két fő tevékenység erősödött meg a gépgyártás területén. Az egyik üzletág a takarmányiparra és az ömlesztett anyagkezelő technológiára épülő gépek gyártása, az egyedi berendezések telepítésétől a komplett gyártó-, keverőüzemek tervezéséig és kivitelezéséig. A másik fő terület az ipari mechanikus fémfelület-tisztítás, különböző szemcseszóró berendezések fejlesztése és gyártása, jellemzően egyedi megrendelésre.
Ismerkedjen meg Ön is a cég üzletágaival az idei Modern Gyárak Éjszakáján!

Tovább


AEROPLEX Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft.

Az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. a polgári utasszállító repülőgépek karbantartására szakosodott független repülőgépes szervezet. November 10-én személyes gyárbejárással tekinthető meg. A céghez egyedi linkeken keresztül lehet jelentkezni a speciális bejutási szabályok miatt, melyeket tovább lépve a cég bemutatásának végén talál. 3 csoport indul, maximálisan 20 főt tudnak fogadni csoportonként.

A gyárlátogatás helyszíne: Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 72, A épület, 1185

Tovább


AFT-Hungary Kft.

Az AFT-Hungary Kft. két évtizede van jelen Magyarországon a fém fröccsöntés területén és piacvezető gyártója azoknak a termékeknek, amelyek az alapanyaguk vagy az összetett geometriai tulajdonságaik miatt más technológiával gazdaságosan nem gyárthatók, mindezt a legmodernebb gépekkel és technológiai ismeretekkel.
Látogasson el Ön is november 10-én az AFT-Hungary Kft.-hez!


ALAP INSPEKTOR Kft.

Az Alap Inspektor veszprémi központú, egész Európában tevékenykedő geometriai mérő-, visszamodellező, anyagvizsgáló- és tesztlabor, immáron 10 éves tapasztalattal. A cég dimenzionális mérőlaborja egy akkreditált kalibrálólaboratórium, bérméréssel, hosszméréssel, visszamodellezéssel, lézergravírozással, környezeti- és napelem tesztekkel és anyagvizsgálattal foglalkozik.


Baker Hughes Hungary Kft.

A Baker Hughes elkészült termékeit elsősorban az energiatermelésben és a vegyiparban használják hatalmas forgó gépek vezérlésére és felügyeletére. 400 dolgozó munkájának eredménye van jelen a világ több mint 120 országában, a sivatagoktól, a sarkvidékeken át, egészen a tengerek aljáig. Ha felkeltette érdeklődését, akkor vegyen részt személyes gyárlátogatáson!


Balluff-Elektronika Kft.

Érdekelnek a szenzorok és az ipari automatizálás? Vár a Balluff Veszprémben! Munkatársaik az intelligens gyártás, a „Smart Manufacturing” megtervezői. A Balluff világszerte az innovatív technológiát, a minőséget és az ipari automatizálás terén szerzett iparágak közötti tapasztalatot képviseli.


Bekomold Szerszámgyártó Kft.

A budapesti BEKOMOLD Szerszámgyártó Kft. személyes gyárlátogatással várja. A cég saját szerszámgyártó üzemében a legmodernebb gépparkkal készülnek a világszínvonalú fröccsöntő szerszámok, a legkülönbözőbb piacokra szánt műanyag kupakokhoz. Négy turnusban indul gyárbejárás (17:00, 17:30, 18:00, 18.30). Egy 10 perces elméleti prezentáció keretében bemutatják a vállalatot, , majd ezt követi a körülbelül 45-60 perces gyárlátogatás, amely során a szerszámteszt-üzemet és a szerszámgyártás folyamatát ismertetik valós üzemi környezetben.
A gyárlátogatás helyszíne: 1037 Budapest Bojtár u. 74.


BHE BONN Kft.

A BHE BONN rádiófrekvenciás és mikrohullámú berendezéseket tervező és gyártó vállalat. A világ közel 30 országába exportál innovatív, magas technológiai tudással előállított termékeket elsősorban a vészhelyzeti kommunikáció, a védelmi ipar és az űripar számára. A cég személyesen fogad látogatókat november 10-én!


BlackBelt Technology Kft.

A BlackBelt megbízható Nearshoring-partner és bizonyítottan sikeres az egyedi vállalati szoftverfejlesztésben. Specialitásuk a low-coding: gyors prototípusfejlesztés a nagy sebességű szoftvergyártás érdekében. Rapid szoftverfejlesztésben a holland Mendix partnerei, amely a világ vezető vállalati low-code fejlesztési platformja.
November 10-én a BlackBelt Technology Kft. betekintést nyújt a fejlesztési folyamatokban található kihívásokba!

Tovább


Bridgestone Tatabánya Kft.

A Bridgestone európai csoport egyik legmodernebb létesítményeként a tatabányai gumiabroncsgyár virtuális abroncsellenőrzéssel, ENLITEN és Bird X technológiákkal a Mercedes, BMW, VW és az Audi márkáknak is készít abroncsokat.
November 10-én személyesen megismerhetik a Bridgestone Tatabánya korszerű, robotizált gyárát és saját fejlesztésű technológiáikat.


BÜTTNER Kft.

A BÜTTNER Kft. több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szerszámgyártás területén. A személyes gyárlátogatás során az érdeklődők megismerkedhetnek a cég több évtizedes történetével, vízióival és alkalmazott technológiáival.


Civita Group Nyrt.

A CIVITA cégcsoport 30 éve működteti Közép-Európa egyik legnagyobb kukoricamalmát. A Civita Group Nyrt. legújabb, innovatív terméke a telephelyen jelenleg is előállított, kukoricalisztből egyedi technológia és gépsor alkalmazásával gyártható, eldobható műanyag termékek kiváltására alkalmas, ehető pohár és tányér.
Ismerje meg Ön is november 10-én ó a CIVITA termékeinek a gyártási folyamatát!


Coca-Cola HBC Magyarország Kft. - DUNAHARASZTI

A cég 1968-as alapítása óta, a Coca-Cola Magyarország a Hellenic Csoport egyik regionális gyártóközpontjává, valamint Magyarország legnagyobb üdítőital-palackozó üzemévé, az egyik legjelentősebb hazai élelmiszer-feldolgozóvá vált.
November 10-én a cég két telephelyén is megismerkedhet az üdítőital és ásványvíz gyártás rejtelmeivel!

Tovább


Coca-Cola HBC Magyarország Kft. - ZALASZENTGRÓT

A cég 1968-as alapítása óta, a Coca-Cola Magyarország a Hellenic Csoport egyik regionális gyártóközpontjává, valamint Magyarország legnagyobb üdítőital-palackozó üzemévé, az egyik legjelentősebb hazai élelmiszer-feldolgozóvá vált.
November 10-én a cég két telephelyén is megismerkedhet az üdítőital és ásványvíz gyártás rejtelmeivel!

Tovább


COLOPLAST Hungary Kft.

A COLOPLAST dán vállalat, világszerte 41 országban van jelen, több mint 14.000 alkalmazottat foglalkoztat. A cég olyan termékeket és szolgáltatásokat fejleszt, amelyek megkönnyítik az intim egészségügyi ellátást igénylő emberek életét. Személyes gyárlátogatás során a nyírbátori COLOPLAST által alkalmazott Ipar 4.0 digitális megoldásainak széles palettáját ismerhetik meg november 10-én!


COLOR PACK Zrt.

A COLOR PACK a '90-es évek elején alakult azzal a céllal, hogy a megyében üzemelő konzervgyárakat papír címkével lássa el. Az elmúlt 30 év kitartó és folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a cég az ország egyik meghatározó csomagolóanyag gyártójává vált.
November 10-én az érdeklődők megismerhetik hogyan készülnek azok a termékek, amiket nap mint nap a kezükbe vesznek, emellett megismerhetik a zöld átállás fontosságát!


Continental Automotive Hungary Kft. - Budapest

A cég budapesti telephelye virtuális gyárbejárással mutatkozik be november 10-én.
A budapesti gyár tevékenysége jelenleg az önvezető, elektromosan meghajtott és internetre csatlakozó járművek legfontosabb rendszereinek előállítására fókuszál. Ehhez robotizált és automatizált gyártástechnológiát használnak.

Tovább


Continental Automotive Hungary Kft. - Veszprém

Közép-Európa legnagyobb saját tulajdonban lévő tesztpályájával, saját fejlesztőközponttal is rendelkező veszprémi Continental Automotive Hungary Kft. személyes gyárbejárással várja az érdeklődőket. A cég 30 éve van jelen a megyeszékhelyen, és mára már a megye legnagyobb foglalkoztatója is lett. A veszprémi telephelyen a világ vezető autógyárai számára készítenek különböző szenzorokat gépjármű-menetbiztonsági rendszerekhez, akkumulátorokhoz és az utazási kényelem növeléséhez.

A gyárbejárás helyszíne: 8200 Veszprém, Házgyári út 6-8.


Continest Factory

Az innovációfókuszú, egyedi, összecsukható konténertechnológiát fejlesztő és gyártó Continest Technologies Zrt. 2021-ben adta át első összecsukható konténereket előállító gyárát Székesfehérváron, amely mára éves szinten közel 2500 db konténer gyártására alkalmas korszerű gyárrá bővült.
Ismerje meg Ön is november 10-én a Continest összecsukható konténereinek világát, amelyek közel 25 országában megtalálhatók!


DaruSín Kft.

A Darusín Kft. 1999-ben alakult, a jelenlegi telephelyére pedig 2001-ben költözött. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára az egyik legkorszerűbb acélszerkezet gyártására képes cég.
Ismerje meg Ön is személyesen a DaruSín gyártóüzemében készülő termékeket november 10-én!


Első Beton Kft.

Az Első Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-ben történő megalakulása óta kizárólag magyar tulajdonú cégként végzi tevékenységét. A társaság célja az elmúlt 25 évben az volt, hogy a régió meghatározó építőanyag szolgáltatójává váljon. Látogasson el Ön is november 10-én, személyesen!


ÉPDUFERR Nyrt.

Az ÉPDUFERR Nyrt. Dunaújváros legnagyobb fővállalkozó és generálkivitelező vállalkozása. A cég a generálkivitelezői főtevékenysége mellett acélkereskedelmi, acélszerkezet és acéltermék gyártási tevékenységet végez. A személyes látogatás során az acéltermék gyártási tevékenységet tekinthetik meg az érdeklődők.


evosoft Hungary Kft.

Az evosoft Hungary Kft. egy szoftverfejlesztői cég, amely 100%-ban a németországi Siemens magyarországi leányvállalata. A vállalat 1995 óta tevékenykedik Magyarországon, és több mint 1900 mérnökkel vesz részt a jelenkor ipari automatizálási, autóipari és orvostechnikai képalkotó rendszerek, szolgáltatások, termékek és megoldások szoftvereinek fejlesztésében. Ismerkedjen meg Ön is a vállalat tevékenységével november 10-én!


FAKTUM BÚTOR Kft.

A cég 30 éve készít gyerekbútorokat. Termékeiket Európa-szerte értékesítik. A legmodernebb német és olasz faipari berendezésekkel dolgoznak. Termékeiket lapraszerelten értékesítik, melynek know-how-ja Magyarországon egyedülálló, hiszen egy-egy doboznak épségben kell megérkezni egy magyar, svájci, de akár marokkói kismamához. Személyes gyárbejárással és videó bemutatkozóval is várják az érdeklődőket. A személyes gyárbejáráson résztvevők kvízjátékban vehetnek részt.
A gyárlátogatás helyszíne: 6754 Újszentiván, Szigeti u. 15.


FERZOL Kft.

A tápiószőlősi székhelyű FERZOL Lemezmegmunkáló Kft. 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Több mint 600 főt foglalkoztató, 33 500 m2 gyártó- és raktározási kapacitással rendelkező vállalat 4 telephelyen magas színvonalon gyárt a mezőgazdaság, a jármű- és élelmiszeripar, a hűtés-, vezérlés-, IT- és bank-, illetve csomagtechnológia területére lemezalkatrészeket. November 10-én ismerje meg Ön is személyes gyárlátogatáson a FERZOL-t!


FERZOL METÁL Kft.

A Ferzol Metál Kft 2020 óta áll partnerei rendelkezésére fémlemezek megmunkálásában. Ismerje meg Ön is november 10-én a Ferzol Metál Kft. finomlemez megmunkálásának modern technológiáját!


FLORIN Zrt.

A 2023-ban Év Gyárának megválasztott Florin Zrt. negyedik alkalommal is megnyitja kapuit a látogatók előtt november 10-én, a Modern Gyárak Éjszakáján! Legyél te is egyike a 200 résztvevőnek, aki a gyárlátogatás során megismerheti a teljes termékgyártási folyamatot! A program részeként lehetőséged van egy személyre szabott saját krém kikeverésére is.


FOODBOX Kft.

A Foodbox Kft. 2011-es alapítása óta 100% magyar tulajdonban van, fő tevékenysége készétel gyártása. A SPAR, a LIDL, a Tesco, az Auchan és CBA polcain is találkozhatott már tartósítószer- és adalékmentes, természetes élelmiszer alapanyagokat tartalmazó termékeikkel.
Ismerkedjen meg Ön is a személyes látogatás során a Foodbox-nál alkalmazott gyártástechnológiával!


Freudenberg Sealing Technologies Kft.

A Freudenberg Group globális technológiai vállalatcsoport tagjaként, a 25 éves múltra visszatekintő Freudenberg Sealing Technologies Kft. kecskeméti gyáregysége autóipari tömítőgyűrűk előállításával foglalkozik. A cég személyes gyárlátogatással várja az érdeklődőket 2023. november 10-én.

Jelentkezési határidő: november 6.
A gyárlátogatások helyszíne: Heliport Ipari Park, 6000 Kecskemét-Kadafalva


Gelbert Eco Print Kft.

A Gelbert Eco Print Kft. magyar tulajdonú cég, amely több mint 20 éves szakmai múltra tekint vissza. A cég számára minősített (12*) zöld nyomdaként kiemelten fontos a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás.
Ismerje meg november 10-én a Gelbert ECO Print nyomdaipari-, technológiai sokszínűségét, környezetkímélő megoldásait!

Tovább


HAGYÓ Kft.

A HAGYÓ Kft. 1999 óta foglalkozik élelmiszeripari berendezések és innovatív technológiák fejlesztésével, gyártásával és installálásával. Kiemelt területeik a borászati, gyümölcsfeldolgozási, és lepárlási berendezések. Ismerkedjen meg Ön is a céggel személyes gyárlátogatás keretében!


HIDROFILT Kft.

A fő profilját tekintve ivóvízkezeléssel foglalkozó cég személyes gyárbejárással várja az érdeklődőket.

A gyárlátogatás helyszíne: 8800, Nagykanizsa, Magyar utca 191.


HONSA Kft.

1999-ben a német Koller Csoport Pécs déli részén megalapította első leányvállalatát, a HONSA Kft.-t. Az elmúlt két évtizedben nemcsak Pécs és Magyarország, hanem a világ vezető nemzetközi autóalkatrész-gyártó vállalatává nőtte ki magát saját területén.
Jelentkezzen gyárlátogatásra és tudja meg ön is, hogy egy méhsejtes szerkezetű lapból hogyan lesz kalaptartó!


ISCAR-HUNGARY Szerszámgyártó és Szerszámkereskedelmi Kft.

A rendkívül széles kínálati palettával rendelkező, precíziós keményfém fémmegmunkáló eszközöket gyártó Iscar Hungary Kft. személyes gyárlátogatásokra várja Nagytarcsán. Hazánk legmodernebb speciális forgácsolószerszámokat gyártó üzemében megtudhatja, hogyan működik a speciális tömör keményfém szerszámok, a speciális keményfém lapkák, továbbá a speciális kombinált szerszámok gyártása. A szakmai jellegű program 12 éves kortól látogatható, 12 - 16 éves kor között csak szülői felügyelettel.

A helyszín megközelítésének megkönnyítése érdekében a Mexikói úti metrómegálló előtti P+R parkolóból 16:00 órakor és 18:00 órakor külön busz indul az üzembe.

Gyárlátogatás pontos helyszíne: 2142. Nagytarcsa, Ganz Ábrahám utca 7.


KALL Ingredients Kft.

A virtuális gyárbejárással bemutatkozó KALL Ingredients Kft. kizárólag GMO-mentes kukoricából állít elő élelmiszeripari alapanyagokat, cukor- és keményítőtermékeket, magas minőségű gyógyszeripari és étkezési alkoholt, valamint takarmányalapanyagokat. Európa egyik legmodernebb üzeme, akár 500 000 tonna GMO-mentes kukorica feldolgozására is képes évente.

Tovább


KNORR-BREMSE Fékrendszerek Kft.

A KNORR-BREMSE termékei döntő mértékben járulnak hozzá a világ javuló vasúti és közúti biztonságához és energiahatékonyságához. Magyarországon Kecskeméten működik a KNORR-BREMSE Haszonjármű Ágazatának egyik legnagyobb európai gyártóegysége, a KNORR-BREMSE Fékrendszerek Kft. A vállalat tevékenységével virtuálisan tudnak megismerkedni az érdeklődők november 10-én, amely során betekintést nyerhetnek többek között a gyár környezettudatos és digitális fejlesztéseibe.

Tovább


KNORR-BREMSE Hungária Kft.

Tudta, hogy a világ vezető fékrendszergyártójának legjelentősebb vasúti telephelye Budapesten működik? A cég magyarországi története 27 évvel ezelőtt kezdődött, ma már közel 2000 fős nagyvállalatként működik saját fejlesztő- és gyártórészleggel, Teszt Központtal és Szerviz Központtal. Termékeik a világ több mint 100 országában- köztük Magyarországon - állítanak meg vonatokat, metrókat, villamosokat.
Ha szeretné belülről is megismerni a vasútipar egyik legjelentősebb telephelyét, nézzen be a KNORR-BREMSE Hungária Kft.-hez!


KONTAKT-Elektro Kft.

Az 1982-ben alapított KONTAKT-Elektro Kft. ismert iparvállalatok beszállítójává vált villamos automatizálás, elektro- és szenzortechnika területein. Termékeik és szolgáltatásaik világszerte alkalmazásra kerülnek az autóipar, energetika, élelmiszeripar, agrárium és logisztika területein.
Videó formájában megismerkedhet a KONTAKT-Elektro Kft. tevékenységével, fejlesztéseivel és a vállalat szervezési elveivel november 10-én!

Tovább


Körber Hungária Kft.

A német hátterű Körber Hungária másfél évszázados pécsi gépgyártási hagyomány örököseként 1994 óta van jelen a városban. Napjainkban a dohányfeldolgozástól a gyógyszeripari minőségellenőrző és csomagológépekig számos szektornak készítenek világszínvonalú, egyedi gyártóberendezéseket.
Tekintsen be Ön is november 10-én a Körber Hungária gyártósorai közé!


KOVÁCS Kft.

A KOVÁCS Kft. magyar magánszemélyek tulajdonában álló, dinamikusan növekvő, nagyvállalati méretű családi vállalkozás. A társaság fő tevékenysége fémmegmunkálás és alkatrészgyártás.
Személyes látogatáson Ön is megtekintheti a KOVÁCS Kft. üzemeit!


Kresz & Fiedler Kft.

A minőségi termelés szakmai felelősséggel társul a Kresz & Fiedler Kft. 30 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozásánál. A 100%-ban magyar tulajdonú cég sikeresen bővítette műanyag fröccsöntés profilját szerszámtervezés és -készítéssel majd összeszereléssel egy komplex, minőségbiztosítással felügyelt rendszert kialakítva ezáltal.
November 10-én a vállalat betekintést biztosít a mindennapi működési folyamataiba a termékek- és a gyár részegységeinek bemutatásával!


Magnus Aircraft Zrt.

A Magnus Aircraft Zrt. egy innovatív, kompozit repülőgépeket fejlesztő, gyártó és forgalmazó magyar vállalat. November 10-én ismerkedjen meg Ön is a cég ikonikus termékével, a Fusion belsőégésű motorral hajtott, műrepülésre is alkalmas oktató és hobbi repülőgépével, valamint a legkorszerűbb technológiával rendelkező, nyolcezer négyzetméteren elterülő saját kompozitgyártó és összeszerelő üzemével.

Tovább


MAM-HUNGÁRIA Ipari és Kereskedelmi Kft.

Az 1991-ben 8 fővel induló vállalkozásnak ma már több, mint 550 munkatársa van. A MAM márkanév sokak számára ismerős lehet, hiszen a vállalatcsoport prémium minőségű babatermékei meghódították az egész világot. A vaskeresztesi gyár személyes gyárbejárással várja az érdeklődőket, ahol többek között az alkalmazott robottechnológiát is bemutatják.

A gyárbejárás helyszíne: 9795 Vaskeresztes, Fő utca 132.


Márka Üdítőgyártó Kft.

Az idén 50 éves Márka Üdítő 150 fős stábja nem csupán a félévszázados múltjára büszke, hanem arra is, hogy mára az üdítőital-piac meghatározó és máig 100%-ban magyar tulajdonú gyártója. November 10-én a személyes gyárlátogatásokon az érdeklődők végig követhetik az üdítőgyártás minden mozzanatát.


Medifood Hungary Innovation Kft.

A Medifood Hungary Innovation Kft.-t magyar magánszemélyek alapították 2008-ban. A cég fő tevékenysége a speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek fejlesztése, gyártása és értékesítése.
Videó formájában megismerkedhet a Sole-Mizo csornai telephelyével, a pasztőr és homogenizátor működésével, majd a dobozok töltésével a Tetra Pak töltőgépben. Ezen felül további érdekességeket tudhat meg a Medifood Hungary Innovation Kft.-ről november 10-én!

Tovább


MEGAWATT VILLAMOSIPARI Kft.

A "MEGAWATT VILLAMOSIPARI" Kft. a villamosipar szinte minden területén tevékenykedik, legyen az közép- vagy kisfeszültség, erős- vagy gyengeáram, tervezés, kivitelezés, berendezésgyártás vagy kereskedelem. A MEGAWATT november 10-én virtuális gyárlátogatást tesz közzé.

Tovább


MVM OVIT Zrt.

A 70 éve működő MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt. a nagyfeszültségű átviteli hálózati iparágban működik. Az üzem tevékenysége magában foglalja többek között a nagyfeszültségű rácsos acélszerkezeti oszlopok és az alállomási acélszerkezetek gyártását, e mellett egyedi acélszerkezetek előállításával is foglalkozik. A vállalat személyes gyárbejárással várja a látogatókat november 10-én.

A gyárlátogatás helyszíne: Acélszerkezet gyár Göd - 2132 Göd, Ady Endre út 106.


Németh Kft.

A családi vállalkozás 1984 óta gyárt víz- és fűtési szerelvényeket. Magyarországon egyedülálló módon, egy telephelyen belül rendelkeznek a szerelvénygyártáshoz szükséges összes technológiával. Személyes gyárlátogatás keretében ismerkedhetnek meg a céggel november 10-én!


Óvártej Kereskedelmi Zrt.

Hogyan készül a mozzarella? A 120 éves múltra visszatekintő vállalat személyes gyárbejárás keretében mutatja ezt be a Modern Gyárak Éjszakáján. A termelés több pontján alkalmaznak automatizációt, amivel a hatékonyság növelésén túl a dolgozóik fizikai terhelését is csökkentik.

A gyárlátogatás helyszíne: 9200 Mosonmagyaróvár, Alkotmány utca 15.


PI-METÁL Fémipari Kft.

A PI-METÁL Kft. egy 1999-ben alapított 100%-ban magántulajdonban lévő vállalkozás, melynek telephelye Szegeden található. A cég az elmúlt években alakította ki a régió egyik legmodernebb eszközökkel, gyártó gépekkel felszerelt üzemét, amelyben lemezmegmunkálás és szerkezetlakatos termékek előállítása történik.
November 10-én videó formájában a PI-METÁL végigkalauzolja az érdeklődőket a cég eddigi útján, a gyártás folyamatain és jövőbeli terveiken.

Tovább


Rákosy-Glass Kft.

A hazai építészeti üveg megkerülhetetlen szereplője személyes gyárbejárás során az alkalmazott technológia bemutatásán túl a tevékenységükhöz kapcsolódó művészeti tevékenységeket is bemutatja. A látogatóknak lehetőségük lesz kipróbálni, hogy milyen érzés egy egyrétegű edzett üvegen állni, és megtapasztalni annak rugalmasságát, ellenállóságát.

A gyárlátogatás helyszíne: 1103 Budapest, Noszlopy u. 3-5.


REHAU Automotive Kft. - GYŐR

REHAU Automotive Kft. a polimer alapú prémium megoldások piacvezető márkája. A REHA Automotive két üzemében – Újhartyán és Győr – is várja az érdeklődőket személyes gyárlátogatásra! A résztvevők megismerhetik a gyártás teljes folyamatát és a cégnél alkalmazott világszínvonalú technológiákat


REHAU Automotive Kft. - ÚJHARTYÁN

REHAU Automotive Kft. a polimer alapú prémium megoldások piacvezető márkája. A REHA Automotive két üzemében – Újhartyán és Győr – is várja az érdeklődőket személyes gyárlátogatásra! A résztvevők megismerhetik a gyártás teljes folyamatát és a cégnél alkalmazott világszínvonalú technológiákat


Richter Gedeon Nyrt.

A Richter Gedeon Nyrt. magyarországi központú, innovációra épülő, specializált multinacionális gyógyszercég. Mára a cég nemcsak hazai pozícióját őrizte meg, hanem Közép-Kelet-Európa meghatározó gyógyszervállalatává fejlődött. A Richterhez érkező látogatók az Emlékmúzeumban megismerkedhetnek a gyár 122 éves történetével.


Rosenberg Hungária Kft.

A folyamatosan fejlődő Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnika Kft. ipari szellőzőgépek gyártásával, és más légtechnikai berendezések forgalmazásával foglalkozik. A vállalat berendezései széles spektrumban fedik le a hazai és régiós ipari- és középületeket, több kiemelkedő épületben üzemel Rosenberg berendezés. A Rosenberg november 10-én virtuális gyárlátogatást tesz közzé.

Tovább


SBS Kft.

A már 1997 óta építőipari- és földmunkagépek számára hegesztett acélszerkezeti részegységek gyártásával foglalkozó SBS Kft. videóval mutatkozik be a Modern Gyárak Éjszakáján. A vállalat 201 féle hegesztett acélszerkezeti készterméket állít elő, melyek közül 6 belföldön, 195 külföldön kerül értékesítésre. A videóban a teljes gyártási folyamatot bemutatják, az alapanyag beérkezésétől, a késztermékig.

Tovább


Schaeffler Debrecen Kft.

Az európai autógyárakat a Schaeffler-cégcsoport debreceni vállalata látja el csapágyakkal, közel 1300 munkatárs közreműködésével. A Schaeffler Debrecen Kft. telephelyén különböző méretű és típusú csapágyak, valamint erőátviteli elemek készülnek.

A gyár idén videós bemutatóval készült a Modern Gyárak Éjszakájára.

Tovább


Sensirion Hungary Kft.

A Sensirion Hungary Kft. küldetése, hogy innovációval és technológiával hozzájáruljon a holnap jobb világához. Termékeik már ma is segítik a jobb életminőség fenntartását, az energiahatékonyság és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését. A vállalat elkötelezett a természet, a környezetünk és annak fenntartása iránt.
Látogasson el Ön is a Sensirion debreceni gyáregységéhez november 10-én és ismerkedjen meg személyesen a vállalattal!


Simon Plastics Kft.

A Simon Plastics Kft. 1985-ben – immár több mint 38 éve – alakult egyszemélyes vállalkozásként, amely azóta folyamatos fejlődés és fejlesztések révén közel 400 fővel működik. A vállalkozás műszaki műanyag alkatrészeket és termékeket gyárt, elsősorban az autóipar számára.
Hogyan lesz minden egyes darab aprólékos kidolgozottsággal, szigorú pontossággal, tökéletesen ugyanolyan? Nézze meg a saját szemével a Simon Plastics videójában november 10-én, a Modern Gyárak Éjszakáján!

Tovább


TEQBALL Kft.

A Teqball egy teljes mértékben magyar gyökerekkel rendelkező futballon alapuló sport, amely átmenet a lábtenisz és a pingpong között, amit egy speciálisan meghajlított asztalon játszanak.
A 2022-ben a Hungarikumok gyűjteményébe is bekerült Teqball fő célkitűzése, hogy egy napon olimpiai sportággá váljon. Látogasson el Ön is a Teqball cégcsoport biatorbágyi gyártó telephelyére!


Trivium Kft.

A Trivium Packaging egy nemzetközi cégcsoport, amely fém csomagolóanyagokat: palackokat és konzervdobozokat gyárt. A szennai üzem egy száz fős vállalkozással indult, mára viszont a nemzetközi vállalatcsoport tagjaként a világ meghatározó csomagolóanyag-gyártói közé tartozik. A Szennában gyártott aeroszol palackok világszerte visszaköszönnek az üzletek polcain.
Látogasson el Ön is november 10-én a Trivium Kft. szennai üzemébe!


TRUMPF Hungary Kft.

A TRUMPF Hungary Kft. csúcstechnológiai vállalatként gyártási megoldásokat kínál a szerszámgépek és a lézertechnika területén. A 100 esztendős anyacég és 10 esztendős leányvállalat által képviselt technológia piacvezető a rugalmas lemezmegmunkáló szerszámgépek és ipari lézerek piacán. A Smart Factory Showroom néven működő gödöllői ipar 4.0 bemutatóteremben várják az érdeklődőket személyes bemutatóra.

Helyszín: 2100 Gödöllő, Pattantyús Ábrahám krt. 6.


Tyco Electronics Kft.

A TE Connectivity, egy amerikai tulajdonú, 50 éve piacvezető multinacionális nagyvállalat. 120 gyárban közel 500.000 precíziós tervezésű terméket gyártanak világszerte. A vállalat olyan elektronikai csatlakozó termékeket tervez és állít elő, amelyeket elsődlegesen az autóiparban használnak fel. Esztergomi üzemükben már több mint 1500 kollégával gyártanak az autóipar számára alkatrészeket. Az új táti gyárukban a BMW elektromos autóihoz készítenek kulcsfontosságú alkatrészt.
A gyárbejárás során az érdeklődők megismerkedhetnek a TE Connectivity által alkalmazott ipar 4.0 és a digitalizált munkakörnyezet világával!


UgrinPack-Erdősi Kft.

Az UgrinPack-Erdősi családi vállalkozás nyomdaipari tevékenységet még 1923-ban kezdte. Fő profilja a hajlékonyfalú csomagolóanyagok és eszközök gyártása. Az évek során a vállalat tevékenysége egyre bővült és színesedett a piaci igények szerint. További érdekességeket tudhat meg videó formájában az UgrinPack-Erdősi Kft.-ről november 10-én!

Tovább


Unilever Magyarország Kft.

A nyírbátori Unilever Magyarország Kft. jelenleg Európa minden országába termel olyan világszerte ismert termékeket, mint a Domestos, CIF, Coccolino és számos mosószer. A cég küldetése egy tisztább világ, tisztább háztartásokkal.
Az Unilever célkitűzéseivel és a gyártási folyamat rejtelmeivel november 10-én videó és személyes bejárás formájában is megismerkedhet!


Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.

A Valeo immár 100 éve autóipari beszállítóként a világ összes autógyártójának partnere. A Veszprém, Piramis utcai telephelyen található gyáregység portfóliója olyan elektronikai termékekből áll, mint a kormánykapcsolók, szenzorok, head-up displayek, okoskulcsok, kamerák, elektronikus turbófeltöltők.
Ismerje meg Ön is a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. gyártási technológiáit és a jövő mobilitását szolgáló autóipari termékeket!


Valeo eAutomotive Hungary Kft.

A Valeo immár 100 éve autóipari beszállítóként a világ összes autógyártójának partnere. A vállalat veszprémi telephelyén fedélzeti töltők, inverterek és eAxle termékek gyártásával foglalkoznak.
Ismerje meg Ön is a Valeo eAutomotive Hungary Kft. gyártási technológiáit és a jövő mobilitását szolgáló autóipari termékeket!


Váll-Ker Kft.

Az 1992-ben alapított cég hetente átlagosan 1100 kandallót gyárt több mint 500 munkavállaló foglalkoztatásával. Személyes gyárbejárás keretében a teljes gyártási folyamatot bemutatják. Fontos számukra a magas színvonalú technológia is. Ennek érdekében folyamatos fejlesztéseket valósítanak meg. A legújabb fejlesztések megtekintésére is lehetőség nyílik 2023. november 10-én.

A gyárlátogatás helyszíne: 6900 Makó, Honvéd utca 6.


VÁMOSGÉP Kft.

A VÁMOSGÉP Kft. közel 250 alkalmazottat foglalkoztató 100%-ban hazai tulajdonú középvállalkozás, a Debrecentől 20 km-re fekvő Vámospércsen. Fő tevékenységi köre a közepes és nagy bonyolultságú acélszerkezetek gyártása. Személyes gyárlátogatás keretében ön is megismerkedhet közelebbről a cég tevékenységével!VIDEOTON EAS Elektronikai Szerelő, Gyártó és Szolgáltató Kft.

Az általuk gyártott termékek köre a beültetett nyomtatott áramköröktől (NYÁK), az elektronikai modulokon át, a készre szerelt végtermékekig terjed. Személyes gyárlátogatáson fognak részletes betekintést nyújtani a technológiai újításokba.

A gyárbejárás helyszíne: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100. (250-es épület)


VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. - KAPOSVÁR

Az 50 éves múltra visszatekintő VIDEOTON Elektro-PLAST Ipari és Szolgáltató Kft. gyártási, és gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ipari vállalatok számára. Két telephelyen is személyes gyárbejárásokkal várják a látogatókat november 10-én. Kaposvárott a műanyag fröccsöntésen túl megtekinthetik a gépjármű-, a háztartásigép-ipar, a szépségápolás, valamint a hangtechnikai eszközök területére gyártó üzemet, ahol évente 250 millió termék készül a piacra. Marcaliban Li-ion, Li-metal és NI-MH akkumulátorok szerelésének és csomagolásának folyamatába lehet bepillantani.
A gyárlátogatások helyszínei: Kaposvár, Izzó u. 3.; Marcali, Kossuth Lajos u. 55.


VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. - MARCALI

Az 50 éves múltra visszatekintő VIDEOTON Elektro-PLAST Ipari és Szolgáltató Kft. gyártási, és gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ipari vállalatok számára. Két telephelyen is személyes gyárbejárásokkal várják a látogatókat november 10-én. Kaposvárott a műanyag fröccsöntésen túl megtekinthetik a gépjármű-, a háztartásigép-ipar, a szépségápolás, valamint a hangtechnikai eszközök területére gyártó üzemet, ahol évente 250 millió termék készül a piacra. Marcaliban Li-ion, Li-metal és NI-MH akkumulátorok szerelésének és csomagolásának folyamatába lehet bepillantani.
A gyárlátogatások helyszínei: Kaposvár, Izzó u. 3.; Marcali, Kossuth Lajos u. 55.


VIRESOL Kft.

A VIRESOL Kft. Közép-Európa egyik legmodernebb és leginnovatívabb gabonafeldolgozójaként együtt gondolkozik a partnerekkel, együtt találja ki azokat a professzionális termékeket, amelyeket felhasználva hatékonyabban gyárthatnak jobb termékeket.
November 10-én ön is megismerkedhet a VIRESOL Kft.-vel virtuális gyárlátogatás keretében!

Tovább


Weinberg’93 Építő Kft.

A Weinberg93’ Építő Kft. Magyarország egyik vezető generálkivitelező, acélszerkezet-gyártó, szerelő, innovatív, 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozása. A vállat fő tevékenysége a generálkivitelezés és az acélszerkezet gyártás.
Ismerje meg Ön is a gyár technológiai érdekességeit, különlegességeit!


Werth Magyarország Kft.

A Werth Magyarország Kft. négy piacvezető gyártóval, kiemelt partneri kapcsolatokkal és évtizedes tapasztalattal rendelkezik a méréstechnika területén.
November 10-én olyan érdekességeket ismerhetnek meg, mint a Werth CT Tomoscope XS röntgenes mérőgép, a Creaform 3D lézerszkennerek felhasználási területe vagy a Werth multiszenzoros 3D mérések.
Látogasson el Ön is a céghez és tekintse meg személyesen!


XELLIA Gyógyszervegyészeti Kft.

A 120 éves gyógyszeripari tapasztalattal rendelkező dán Xellia Pharmaceuticals mára generikus és speciális hatóanyagokat és késztermékeket is gyártó globális gyógyszergyárrá nőtte ki magát. A Xellia Pharmaceuticals budapesti telephelye a vállalat egyik fő hatóanyaggyártó telephelye, ahol öt, intenzív ellátásban alkalmazott, fertőzés elleni szer gyártása folyik fermentációs technológiával.
Látogasson el Ön is személyesen a Xellia-hoz november 10-én!


Z Elektronika Kft.

A pécsi Z Elektronika Kft. teljeskörű elektronikai fejlesztést és gyártást kínál, termékötlettől a polcrakész csomagolásig. Az eljárásokat - az információk gyűjtésében és tárolásában hasznos - saját fejlesztésű nyomkövető rendszerrel felügyelik, Személyes gyárlátogatással és videós bemutatkozóval is készülnek az idei Modern Gyárak Éjszakájára.

Gyárbejárás helyszíne: 7630 Pécs, Bajor utca 5.


ZF Hungária Kft.

A ZF Hungária Kft. 27 éve van jelen Egerben, a város legnagyobb munkaadójaként, közel 1800 munkatárssal. A személygépkocsi termelési terület modern gyártóbázisán történik a prémiumkategóriás járművekbe tervezett ZF 8HP automataváltók összeszerelése.
Jelentkezzen gyárlátogatásra és tekintsen be november 10-én az összeszerelés folyamatába!


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.