Feltárultak a magyar gyárak kulisszatitkai

2023. NOVEMBER 15.

Ipari kémkedésre ugyan nem, de a versenytárak best practice gyakorlatainak ellesésére és a fiatalok meggyőzésére mindenképp alkalmas volt a 7 éves történetének legnagyobb látogatottságával zárult Modern Gyárak Éjszakája – mondta az Indexnek Szabados Richárd, az IFKA ügyvezetője.

Tovább


Sikertörténet a Modern Gyárak Éjszakája programsorozat

2023. NOVEMBER 10.

Sikertörténet a Modern Gyárak Éjszakája, amelynek keretében a részt vevő vállalatok bemutatják a technológiai innovációs hátterüket és azt, hogy milyen magas hozzáadott értékkel termelnek – mondta Fábián Gergely, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára pénteken Felsőlajoson, a Márka Üdítőgyártó Kft. üzemében.

Tovább


Holnap rendezik a Modern Gyárak Éjszakáját

2023. NOVEMBER 09.

Holnap rendezik a Modern Gyárak Éjszakáját. Az eseményhez idén már több mint 80 gyár és üzem csatlakozott. A programsorozat célja, hogy a látogatók megismerkedhessenek a magyarországi gyárakkal és azok esetleges egyedi megoldásaival.

Tovább


Éjszakai gyárlátogatás

2023. NOVEMBER 08.

November 10-én, pénteken délután 4 órakor indul a Modern Gyárak Éjszakája program, amelyhez idén már 80 cég csatlakozott, amelyek a nehézipartól a könnyű- és a feldolgozóiparon át az egészségügyi iparig mindenféle ágat képviselnek.

Tovább


Debreceni üzemeket is bejárhatunk a Modern Gyárak Éjszakáján

2023. NOVEMBER 07.

A programhoz a vármegyéből eddig öt cég csatlakozott. Debrecenben az Alföldi Nyomda, a Schaeffler és a Sensirion, Monostorpályiban a Civita, Vámospércsen pedig a Vámosgép üzemébe lehet ellátogatni.

Tovább


Már több mint 80 gyáregység csatlakozott a Modern gyárak éjszakájához

2023. NOVEMBER 07.

Már több mint 80 gyáregység csatlakozott a Modern gyárak éjszakája programhoz, amely lehetőséget ad a cégeknek a jó gyakorlatok egymás közötti megosztására - jelentették be a szervezők kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Tovább


Az idén is regisztrálhatunk – Vasi résztvevők a Modern Gyárak Éjszakáján

2023. NOVEMBER 06.

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. hetedik alkalommal, november 10-én, pénteken 16 és 22 óra között szervezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját. Vasban két vállalat várja az érdeklődőket.

Tovább


Esti műszak: idén is vár mindenkit a Modern Gyárak Éjszakája

2023. OKTÓBER 27.

Az idei Modern Gyárak Éjszakáját november 10-én rendezi meg a Gazdaságfejlesztési Minisztérium. Az eseményre elsősorban a pályaválasztás előtt álló fiatalokat várják, illetve a fejlődni vágyó kis- és középvállalkozásokat.

Tovább


GFM: hetedik alkalommal rendezik meg a Modern gyárak éjszakáját

2023. OKTÓBER 27.

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) tulajdonosi joggyakorlása alatt álló IFKA - Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit  Kft. - idén hetedik alkalommal rendezi meg a Modern gyárak éjszakája országos eseményt, amelyet 2023. november 10-én tartanak - hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a minisztérium.

Tovább


Hamarosan itt a Modern Gyárak Éjszakája

2023. OKTÓBER 17.

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium irányítása alatt álló IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. idén már hetedik alkalommal, 2023. november 10-én 16:00-22:00 óra között szervezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját. Az országos eseményhez csatlakozó gyárak saját döntésük alapján személyes gyárlátogatásokkal, élő bejelentkezésekkel, videós tartalmakkal és virtuális gyárbejárásokkal mutatkoznak be. A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött.

Tovább


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.