Feltárultak a magyar gyárak kulisszatitkai

2023. NOVEMBER 15.

Ipari kémkedésre ugyan nem, de a versenytárak best practice gyakorlatainak ellesésére és a fiatalok meggyőzésére mindenképp alkalmas volt a 7 éves történetének legnagyobb látogatottságával zárult Modern Gyárak Éjszakája – mondta az Indexnek Szabados Richárd, az IFKA ügyvezetője.

Tovább


Már több mint 80 gyáregység csatlakozott a Modern gyárak éjszakájához

2023. NOVEMBER 07.

Már több mint 80 gyáregység csatlakozott a Modern gyárak éjszakája programhoz, amely lehetőséget ad a cégeknek a jó gyakorlatok egymás közötti megosztására - jelentették be a szervezők kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Tovább


GFM: hetedik alkalommal rendezik meg a Modern gyárak éjszakáját

2023. OKTÓBER 27.

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) tulajdonosi joggyakorlása alatt álló IFKA - Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit  Kft. - idén hetedik alkalommal rendezi meg a Modern gyárak éjszakája országos eseményt, amelyet 2023. november 10-én tartanak - hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a minisztérium.

Tovább


Hamarosan itt a Modern Gyárak Éjszakája

2023. OKTÓBER 17.

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium irányítása alatt álló IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. idén már hetedik alkalommal, 2023. november 10-én 16:00-22:00 óra között szervezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját. Az országos eseményhez csatlakozó gyárak saját döntésük alapján személyes gyárlátogatásokkal, élő bejelentkezésekkel, videós tartalmakkal és virtuális gyárbejárásokkal mutatkoznak be. A részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött.

Tovább


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.