Keresés a gyárak között

Az esemény jellege:
Szektor:
Város:
Cég:

3B Hungária Kft.

A 3B Hungária Kft.-nél a legmodernebb CNC vezérlésű lézervágógépekkel, élhajlítóval, plazmavágóval, forgácsolóállomással és profilmegmunkáló gépekkel dolgoznak. Hegesztőrobot segíti a szállítószalag-váz gyártását, melyből évente a legnagyobb mennyiség készül. Szemcseszóró gépet használnak a megfelelő felület előkészítéséhez, és festőkapacitásunkat egy új függesztett-konvejorpályás festőkamrával bővítették, melyben a kisebb alkatrészek festését tudják folyamatosan végezni. Cégük működését dinamizmus és innováció jellemzi.
Céljuk: gyártástechnológiájuk és termékeik folyamatos fejlesztésével minőségi, megbízható berendezéseket gyártani, melyekkel vevőik elégedetten dolgozhatnak, így osztozhatnak egymás sikerében.

Tovább


Adu Alba Kft.

Raklapszegező félautomata gép, préselt tőke gyártó automata, 3D nyomtatók, CNC megmunkáló központok, lakatosipari műhelyünk, asztalosipari üzem (raklapgyártó és tengerálló csomagoló részlegek), vákuumformázó gépek kerülnek bemutatásra a Finn utcai telephelyük virtuális bejárása során.

Tovább


Simon Plastics Kft.

A cég 1985-ben alakult egyszemélyes vállalkozásként, mely azóta folyamatos fejlődés és fejlesztések révén közel 350 fővel dolgozik.
A vállalkozás az elmúlt 35 év alatt fejlődött a legmagasabb felkészültséget és technológiát megkövetelő autóipari beszállítói szintre, mégis sikerekkel őrizték meg a családias hangulatot. Folyamatos fejlődésükhöz elengedhetetlen a megfelelő szakember utánpótlás. Fő tevékenységük az egyéb műanyag termékek gyártása, közel 100 db műanyag fröccsöntő géppel rendelkeznek, melyekkel autóipari kábelkorbács csatlakozók mellett, audió technikai alkatrészeket állítanak elő.
A Simon cégcsoport mára Magyarországon a Közép-Dunántúli régió egyik legjelentősebb műanyagalkatrész gyártójává vált. Növekedésüket következetes csapatmunkával az ügyfelek igényeiknek magas szintű kiszolgálásával, folyamatos innovációval, a termékeik hozzáadott értékének állandó növelésével és magas minőségével érik el. Az elmúlt 2 évben az alábbi díjakat érték el: Év Gyára 2017, és 2018, valamint a legjobb beszállítói kapcsolatokért járó díj. Genius Locy díj (tehetségek támogatásáért), VOSZ Fejér megyei Év Vállalkozója díj 2017, FMKIK fiatal vállalkozója díj (Simon Péter – Simon Zulejka) Üzleti Etikai Díj 2018,Az Év Felelős Foglalkoztatója 2018

Tovább


VFP Systems Kft.

A VFP Systems az ipari célgépépítésben alapvető, alumínium profil és lean cső rendszerek gyártása és kereskedelme mellett, gyártó munkahelyek, automatizált szállítópályák, intralogisztikai megoldások, ipari célgépek, kollaboratív robotokkal támogatott ipari alkalmazások tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Üzemükben raktárkészlet, innovatív mérnökcsapat (gépészet, vezérléstechnika, automatizálás), forgácsoló üzem, egyedi alkatrész tervezési és gyártási kapacitás áll rendelkezésre.

Tovább


HAFNER Pneumatika Kft.

A HAFNER Pneumatika Kft. célja, hogy partnereinek modern, minden igényt kielégítő megoldásokat kínáljon a pneumatikus kihívások terén. Több mint negyed évszázados tapasztalattal fejleszti szelepeit és munkahengereit, valamint alakítja az ezekhez szükséges egyéb elemekkel termékpalettáját.

Tovább


Festo-AM Gyártó Kft.

A Festo-AM Gyártó Kft. a német Festo leányvállalataként 1992-ben kezdte meg működését Budapesten. Jelenleg a Festo 3. legnagyobb gyártóbázisa. A 2017-ben Ipar 4.0 Mintagyár címet elnyert Festo-AM a sűrítettlevegő-előkészítő egységek, vákuumgenerátorok és biztonsági kapcsolószelepek termék- és gyártástechnológiai fejlesztője és gyártója. Az 1200 fős gyár termékpalettája az elmúlt években szelepekkel, proporcionális szabályozókkal, pneumatikus munkahengerekkel, és vevőspecifikus gyártmányokkal bővült.

Tovább


Egis Gyógyszergyár Zrt.

Tudta, hogy az Egis Magyarország, Közép- és Kelet-Európa egyik vezető, több mint százéves múlttal rendelkező gyógyszeripari vállalata?
A vállalat mintegy 4 400 embert foglalkoztat Magyarországon és külföldön, készítményei összesen 65 országban érhetők el saját leányvállalatokon és képviseleteken, valamint partnereken keresztül.
Fő terápiás területek: szív- és érrendszer, központi idegrendszer, onkológia és női egészség.
Az Egis tevékenysége a gyógyszeripar teljes folyamatát átfogja a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-fejlesztésen, illetve -gyártáson át az értékesítésig.

Tovább


Continental Automotive Hungary Kft.

A Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyára a világ meghatározó autógyárai számára végzi autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását, kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területére. Az önvezető, elektromosan meghajtott és internetre csatlakozó járművek legfontosabb rendszereinek előállításához és csúcstechnológiás termékei gyártásához az eszközeit és a vezérlő szoftvereit a legmodernebb, az Ipar 4.0 megoldásokat megtestesítő rendszerek segítik.

Tovább


VESZ-MONT '2000 Kft.

A VESZ-MONT’2000 Kft. a hazai célgépgyártás meghatározó vállalata, berendezései világszerte több, mint 20 országban hajtják az autó-, elektronika és egészségipar motorját. A 2000-es évek közepétől tervezéstől a gyártáson át képessé vált a gépépítés komplex feladatát ellátni. Ezután indult el a VESZ-MONT’2000 Kft. azóta is
töretlen fejlődési pályája, mely eredményeként a 6 milliárd forintot meghaladó árbevétellel és több, mint 180 alkalmazottal évek óta a TOP 5 magyar automatizálással foglalkozó vállalat között foglal el előkelő helyet a tavaly 20 éves vállalkozás.

Tovább


Tungsram Operations Kft. - Zalaegerszeg

A Tungsram zalaegerszegi gyára több mint 40 éve foglalkozik fémalkatrészek gyártásával a Zala megyei régióban, különböző alumínium, réz, sárgaréz, bronz, acél, ezüst, bakelit, üveg, műanyag és kerámia felhasználásával.
Több mint 100 présgép és egyéb speciális berendezés naponta 6 millió darab fémalkatrészt gyárt saját szerszám gyártó és felületkezelő üzemük támogatásával.

Tovább


Tungsram Operations Kft. - Nagykanizsa

A Tungsram nagykanizsai gyára a város meghatározó munkáltatójaként 55 éve foglalkozik fényforrás gyártással. Termékei a világ minden pontján megtalálhatók, a tradicionális izzólámpáktól kezdve egészen a legmodernebb okos LED lámpatestekig. A gyár folyamatosan fejlődik, hogy lépést tartson a folyamatosan növekvő vevői igényekkel, és megfeleljen a 21. század által meghatározott elvárásoknak.

Tovább


Tungsram Operations Kft. - Kisvárda

A Kisvárdai Fényforrásgyár több mint 45 év tapasztalattal rendelkezik a komplex tömeggyártási rendszerek területén. Jelenleg az autólámpa, az általános világítási célú, valamint speciális halogén izzógyártáson kívül áramtermelő és repülőgép gázturbinák alkatrészeinek vizsgálata és javítása folyik az üzemekben. Ezen kívül a gyár foglalkozik fémalkatrészek gyártásával és összeszerelésével is szélturbinákhoz és röntgen berendezésekhez.

Tovább


Tungsram Operations Kft. - Hajdúböszörmény

A gyár 1967-ban alakult, és több mint 3500 különböző terméket gyárt. Fő tevékenységi körébe tartozik a volfrám fém és huzal-, molibdén huzal-, valamint az ezekből előállított spirálok gyártása. A spirálok alkalmazási területe: izzólámpák, halogén és autóipari lámpák, fluoreszkáló katódok, HID elektródák, fémpárologtatás. A lámpaalkatrész gyártáshoz szükséges további termékek közé tartoznak az árambevezető elektródák, a speciális célra megmunkált, mesterséges és természetes gyémántok.

Tovább


Tungsram Operations Kft. - Budapest

A gyárat az 1896-os alapítása óta a folyamatos fejlesztés, innováció, jellemzi. Az Egyesült Izzó, majd Tungsram, mindig részt vett az adott kor kihívásainak megoldásában, teret adva tehetséges, vállalkozó kedvű kollégáknak.
A fényforrásgyártás mellett, az elmúlt több, mint 120 évben volt rádiócső- és félvezető gyártás; fejlesztett és gyártott TV képcsövet a ’30-as évek végétől Bay Zoltán „megtapogatta” a Holdat az általa fejlesztett ultrarövid hullámú radarral, másodikként a világon, 1946-ban. 
A telephely rendelkezik üveggyárral és kerámia gyártására is képes.
Az elmúlt 40 évben a jelentős beruházások és további fejlesztések a mai napig a fényforrásgyártás élvonalában tartották a gyárat.

Tovább


SBS Kft.

Az SBS Kft. 100 százalékban magyar tulajdonban lévő vállalat, mely a világ vezető mezőgazdasági, építőipari és bányagépgyártó cégeinek gyárt hegesztett szerkezeteket, alvázakat, gémeket és egyéb gépalkatrészeket. Több mint két évtizede dolgoznak töretlenül és nagy szakértelemmel az acélszerkezet gyártásban. Büszkék arra, hogy munkájukkal a szakma élvonalában lehetnek.

Tovább


MAM-Hungária Kft.

1991-ben kezdte meg működését Vaskeresztesen a MAM-Hungária Kft. 8 fővel indult a termelés, ma 500 embert foglalkoztatnak. Egyetlen műszak alatt több babaterméket állítanak elő, mint amennyi gyermek születik Magyarországon egy egész évben. Tavaly májusban elkészült az 1 milliárdodik babatermék. Dolgozóik jól létét szolgáló törekvéseikkel pedig elsőként nyerték el a Vas Megye Családbarát Munkahelye címet.

Tovább


KUKA Hungária Kft.

A KUKA Hungária Kft. a világ egyik vezető automatizálási szakértőjeként és ipari robot gyártójaként ismert KUKA cégcsoport leányvállalata. Az 1991-ben hazánkban megalakuló vállalat a robotvezérlések előállításán, használt robotok felújításán, robotértékesítésen és szervizelésen túl, a robotok szoftverének fejlesztésével-tesztelésével és SSC szolgáltatásokkal foglalkozik. Telephelyei Budapesten, Taksonyban, Füzesgyarmaton és a romániai Temesváron találhatók.

Tovább


KNORR-BREMSE Fékrendszerek Kft.

A Knorr-Bremse-nél mind a jövő szállítmányozását formálják. Együtt vevőikkel, mérnökeikkel, munkatársaikkal. A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. gyártásában a két legfontosabb szempont a termékbiztonság és a kiváló minőség előállítása. A Csoport már több mint 114 éve játszik meghatározó szerepet a mobilitás és a szállítmányozási technológiák innovációjában, termékei döntő mértékben járulnak hozzá világszerte a vasúti és közúti szállításban a nagyobb biztonsághoz és energiahatékonysághoz. 

Tovább


KALL Ingredients Kft.

A KALL Ingredients Kft. élelmiszeripari alapanyagokat, cukor- és keményítőtermékeket, magas minőségű gyógyszeripari és étkezési alkoholt, valamint takarmányalapanyagokat állít elő kizárólag GMO-mentes magyar kukoricából. A 2014-ben alapított, magyar tulajdonban lévő vállalat Szolnok mellett, Tiszapüspöki iparterületén található. Üzemük az elérhető legmodernebb technológiát alkalmazza, valamint Európa legnagyobb termelési kapacitásával is rendelkezik. Ez 530 000 tonna GMO-mentes magyar kukorica feldolgozását jelenti évente.

Tovább


Jakó Kft.

1998-ban alapított szekszárdi cég Német gyökerekkel rendelkező családi vezetésű ügyfélorientált vállalkozás. A JAKO csoport három vállalatot foglal magába: a JAKO Fémárugyárat, a JAKO Meditec és a JAKO Innotec-et. Az elmúlt több mint húsz évben folyamatosan növekedett. Kezdetben 40, mára 400 munkatárs dolgozik a teljes JAKO csoportnál. 2015-ben új profillal, a műanyag-fröccsöntéssel bővült tevékenységük. A jövőben is olyan partnernek tekintik magunkat, aki szorosan együttműködik ügyfeleivel, hogy igényre szabott és innovatív megoldásokat fejleszthessen és valósíthasson meg. Ehhez rendszeresen fejlesztik gépparkjukat, valamint a munkatársak szaktudását és ismereteit.

Tovább


Hauni Hungária Gépgyártó Kft.

A HAUNI Hungária a német hátterű Körber-csoport tagja, az egyedi gépgyártás világpiacának fontos szereplője. A Pécsett több mint 25 éves múltra visszatekintő vállalat a helyi gazdaság stabil és megbízható kulcsszereplője. A gyárban több mint ezer magasan képzett, fém- és gépipari, mérnöki és informatikai végzettséggel rendelkező szakember dolgozik. A csúcstechnológiát képviselő gépparknak és a folyamatos innovációnak köszönhetően a HAUNI termékei öt kontinens számos országában keresettek.

Tovább


Büttner és Társai Kft.

A Büttner Kft. profi partner a szerszámgyártásban: precíziós CNC marás, szerszámlapok, szerszámházak, szerszámelemek. Piacvezető Magyarországon a szerszámlapok vevői igény szerinti precíziós megmunkálásban. Vevői a műanyag fröccsöntő, alumínium nyomásosöntő és lemezalakító szerszámgyárak, az autóipar, a csomagolástechnika és az orvosi műszertechnika területén működő cégek. Fejlesztési irányai a +/- 5 mikronos tűréstartományú és a nagyméretű 25 tonna/darab súlyú megmunkálások teljes vertikumát célozzák.

Tovább


BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft.

A BHE BONN Hungary Kft. rádiófrekvenciás és mikrohullámú berendezéseket tervező és gyártó vállalat. A világ közel 30 országába exportálnak innovatív, magas technológiai tudással előállított termékeket elsősorban a vészhelyzeti kommunikáció, a védelmi ipar és az űripar számára.

Tovább


Audi Hungaria Zrt.

A győri székhelyű AUDI HUNGARIA Zrt. az Audi Konszern tagja, az Audi és Volkswagen Konszern központi motorszállítója. Az Audi Hungaria 1993-as alapítása óta az ország egyik legnagyobb exportőrévé és kiemelkedő árbevételű vállalatává fejlődött. A vállalat Győrben fejleszt és gyárt motorokat az AUDI AG és a Volkswagen Konszern további gyártó vállalatai számára.
Évente közel kétmillió erőforrás, köztük elektromos meghajtások is készülnek a vállalatnál. Győrben gyártják az Audi TT Coupé és TT Roadster, valamint az Audi Q3 és az Audi Q3 Sportback modelleket. Az Audi Hungaria számos alumínium karosszériaelemet szállít különböző Volkswagen konszernmárkák számára, valamint egyre jelentősebb fejlesztési tevékenységet – járműhajtás és járműfejlesztés – folytat.
Az Audi Hungaria számára a fenntarthatóság stratégiai célkitűzés. A vállalat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei egyre környezetkímélőbbek legyenek, valamint hogy tevékenysége ökológiai lábnyomát folyamatosan csökkentse. Az Audi Hungaria az idei évtől elérte a „Mission: Zero” célkitűzését, és az AUDI AG gyártótelephelyei közül másodikként karbonsemlegesen működik.

Tovább


Emerson Automation FCP Kft.

Az Emerson cégcsoporthoz tartozó AVENTICS a pneumatika komponensek és rendszerek, valamint az egyedi alkalmazások egyik piacvezető gyártója, amely a gépgyártás és az ipari automatizálás területére kínál termékeket és szolgáltatásokat. Az Emerson egri gyárát kivételes komplexitás jellemzi: nagy termékválasztéka mellett kis sorozatú gyártásra specializálódott. A cégnél alkalmazott Ipar 4.0 megoldások ezeket a gyártási körülményeket támogatják. A vállalat a közelmúltban elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj 2020 kitüntetést.

Tovább


Borsodi Műhely Kft.

A Borsodi Műhely Kft. második generációs, 100%-ban magyar családi vállalkozás. Munkafilozófiájuk precízen, tisztességesen és becsülettel. A 40 év alatt, egy olyan fémipari középvállalkozássá fejlődtek, mely büszke a múltjára és kész dolgozni a jövőjéért. A jelenében pedig a legmagasabb minőségben szolgálja ki a megrendelőit három telephelyről (Győr, Szombathely, Kisújszállás) az alábbi iparágakban:
• Autóipar
• Légiipar
• Űripar
• Hadiipar
• Egészségügy
• Élelmiszeripar
• Elektronika

Tovább


Bakony Elektronika Kft.

A Bakony Elektronika Kft. 1990-ben alapított családi vállalkozás. Kezdetben energiagazdálkodás optimalizálásához szükséges berendezések tervezését, gyártását, helyszíni telepítését végezték. Korlátozó berendezéseik valamennyi magyarországi TESCO áruházban megtalálhatók. Folyamatos fejlesztések, szabadalmaztatott termékeik gyártása és új munkakörök kialakítása nagyobb helyigényt támasztott számukra, így tavaly két új csarnokot is építettek.

Tovább


DUOCOR Ipari Bt.

A DUOCOR Ipari Bt. az alapítása (1993) óta dinamikusan fejlődik, mind a munkatársak létszámát (több, mint 450 fő), mind a termelőterületek növekedését, mind az üzemi technológia fejlesztését tekintve.
A cég profiljában az orvosi ágyak, interaktív táblák, iskolabútorok és NATO kompatibilis berendezések gyártása szerepel, amelyek előállítása a legkorszerűbb fa-, fém- és műanyagipari termelőeszközökkel történik.
Legfontosabb versenyelőnye, hogy nagy tapasztalatokkal rendelkezik az ismétlődő, sokféle variációval rendelkező, kis- és közepes sorozatú termékek gyártásában és nagy pontosságú logisztikájában.
A cég elkötelezett az innovatív Ipar 4.0 megoldások alkalmazására és az egészségtudatos munkakörnyezet fejlesztésében.

Tovább


Gelbert Eco Print Kft.

A GELBERT ECO Printnél a jövő nemzedékeiért dolgoznak. Magyar tulajdonú cég, amely 16 éves szakmai múltra tekint vissza, A nyomda összesen 2500 négyzetméteren üzemel és több mint 60 főt foglalkoztat. Digitális alapokon működő vállalati kultúrájuk a folyamatellenőrzésben és a gyártásbiztonságban is megjelenik.

A cégnek zöld nyomdaként elsődleges a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás. Technológiájuk sokszínűségüknek köszönhetően a környezetkímélő megoldásokat biztosító gépeikkel a legjobb minőségű nyomatokat készítik el ofszet és digitális technikával.

A nyomtatás köré épített ügyfélközpontú rendszer a garancia arra, hogy ügyfeleik a lehető legkisebb anyagi és energiabefektetéssel a legjobb minőséget kapják.

Tovább


Macher Zrt.

Az "Ipar 4.0-ás Mintagyár" 1991-ben, 3 fős családi vállalkozásként alakult Székesfehérváron. Az éveken át tartó dinamikus növekedés után 2016-ban a cég vezetősége a Zrt.-vé válás mellett döntött. A cég fő profilja a konfekcionált kábelek és az elektromechanikai rendszerek fejlesztése, gyártása. Termékeik felhasználási területe az orvos diagnosztika, az ipari elektronika, a védelmi ipar és a speciális gépjárművek.

Tovább


Magnus Aircraft Zrt.

A Magnus Aircraft Zrt. egy nemzetközi légiközlekedési vállalat. 2014-ben alapították és regisztrálták Kecskeméten. 2018-ban települt át a székhelye Pogányba, ahol egy 1900 m²-es összeszerelő egységet és egy 300 m²-es irodahelyiséget adtak át, egy nagyméretű beruházás során. 2019-ben egy újabb mérföldkőhöz érve egy 5100 m²-es kompozit üzem is átadásra került. Olyan egyedi, funkcionális repülőgépeket alkotnak, melyek biztonságosak, vonzóak, gazdaságosak és pilótabarát repülési tulajdonsággal rendelkeznek egyszerre, ugyanakkor a környezetbarát kialakítására is ügyelnek.

Tovább


Masterprint Jelöléstechnika Kft.

Egy vállalkozás fejlődésének lépcsőfokait kristálytisztán tükrözik az adott cég jelöléstechnikai igényei. Információk elhelyezése az árucikkeken – egyedi igények szerint tervezett rendszerek – végül a jelöléstechnika csúcsának számító egyedi termékkövetés: a Masterprintnél valamennyi szegmensben otthon vannak. Az általuk kifejlesztett egyedi nyomonkövetési rendszerek hardware és software oldalon egyaránt a jelöléstechnika jövőjét képviselik, testre szabottak és mérnökien precízek.

Tovább


PI-METÁL Fémipari Kft.

A cég 1999-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Üzletpolitikája középpontjában partnerei állnak, ügyfelei igényeinek igyekszik maximálisan megfelelni ugyanakkor modern, minden igényt kielégítő környezetben biztosítani a kollégák számára a minőségi munka-végzés feltételeit.
A vállalat az elmúlt években kialakította a régió egyik legmodernebb eszközökkel, gyártó gépekkel felszerelt üzemét, amelyben lemezmegmunkálás és szerkezetlakatos termékek előállítása területén szinte mindent saját tulajdonú, minőségi gépekkel tudnak elvégezni.

Tovább


Ples Zrt.

A PLES Zrt. által üzemeltetett gyár az egyedüli üzem Kelet-Közép-Európában, amely acélból állít elő haszongépjárművekhez kereket. Magyarország ipari/gazdasági tevékenység szempontjából felzárkózó területei közé tartozó térségében valósították meg világszínvonalú beruházásaikat, melynek eredményeképpen egy speciális, háromrészes kerékpántot gyártanak, a hozzá való közbetétgyűrűvel. Emellett a gyár automatizálásából azóta kinőtt automatizálási részlegük képez egy második pillért vállalkozásukban, amely immár más termelő-értékesítő vállalatok automatizálásával is foglalkozik.

Tovább


Váll-Ker Kft.

A VÁLL-KER Kft. Magyarország egyik legmeghatározóbb kandallógyártó vállalata, amely 100%-ban hazai tulajdonban áll. Tevékenységük alapvetően fatüzelésű fémkandallók és tűzterek gyártása. Vállalkozásuk piaci pozíciója stabil, Európában a piac elismert szereplői.
Döntő részben export tevékenységet folytatnak, melynek célja főként Németország, Anglia és Dánia.
Stratégiájuk célja a megnövekedett megrendelői igények kielégítése, a modern technológiák magasabb szintű alkalmazása, a folyamatok digitalizálása és Ipar 4.0 megoldások alkalmazása.

Tovább


Vámosgép Kft.

A Vámosgép Kft. egy közel 250 alkalmazottat foglalkoztató középvállalkozás a Debrecentől 25 km-re fekvő Vámospércs városában. A Debreceni MEZŐGÉP Vállalat gyáregységéből 1991. év végén alakult önálló kft-vé.
A társaság fő tevékenységi köre: közepes- és nagy bonyolultságú acélszerkezetek gyártása.
Alkalmazott technológiák: lézer-, plazma- és lángvágás, lemezdarabolás, élhajlítás, présmunkák, csőhengerítés, hegesztés, forgácsolás, felületkezelés.
Tevékenységükben meghatározó arányú beszállítói, kooperációs kapcsolatokon belül jelentős a magas élőmunka igényű acélszerkezetek gyártása, elsősorban export piacra.
Stratégiai tervük leglényegesebb célja az elért megbízható beszállítói státusz megőrzése, kiváló minőséget versenyképes áron határidőre szállítva, megerősítve ezzel jelenlegi kapcsolatrendszerüket és tovább bővítve újabb kül- és belföldi partnerek felé.

Tovább


Verarbeiten Pausits Kft.

A Verarbeiten Pausits Kft. 10 000 kg összsúlyig képes acéltermékek egyedi és sorozatgyártására. Termékeik magas hozzáadott értéket képviselnek, amelyre garanciát jelent a robotokkal történő hegesztés, a CNC forgácsolás és az öt kabinból álló festősor. A Verarbeiten Pausits Kft. − jogelődjével, a Pausits Ipari Vállalkozással − közel 30 éve végzi tevékenységét az acél- és gépgyártás területén Magyarország északnyugati szegletében fekvő Halásziban. A néhány fővel és 300 nm-es műhellyel indult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás napjainkban 90-100 főt foglalkoztat a több mint 14 000 nm összterületű fedett csarnokokban. Folyamatos fejlesztéseiknek és a nemzetközi tapasztalataiknak köszönhetően évi 10 000 tonna acél feldolgozására képes eszközparkkal és szakembergárdával rendelkeznek.
Megrendelőik 80 százalékban nyugat-európai cégek, de egyedi gyártású szerkezeteket szállítottak közel-keleti partnerek részére is.”

Tovább


Weinberg’93 Építő Kft.

A Weinberg’93 Építő Kft. több, mint 12 000 nm2 daruzott gyártócsarnokai és műszaki felszereltsége tökéletesen alkalmas a jelen és jövő építészeti műtárgyak, gépek elgondolásainak kivitelezésére, prototípusainak fejlesztésére.
Az acélszerkezet-gyártó telephely automatizált gyártósorral, fúró- és   darabológépekkel, valamint nagy teljesítményű hegesztőállomásokkal és automata festőcsarnokkal felszerelt. Gyártókapacitásuk 8-12 ezer tonna/év. A 3000 m²-es festőterületű csarnok 5 aknás elszívó rendszerrel és szikkasztási üzemmóddal felszerelt, oldószeres és vízbázisú festékrendszerek és tűzgátló bevonatok felvitelére alkalmas. Gyártócsarnokok daru általi emelési kapacitása 80 tonna. 

Jelenleg digitalizáció, IPAR 4.0, robotizáció technológiai fejlesztése van folyamatban a valós idejű termelési adatok kinyerésével pontos termelés tervezést, nyomonkövetést, karbantartások ütemezhetőségét és a főidő- mellékidő arányát optimalizálni tudják.

A fejlett és korszerű technika, a szakmai felkészültség, amely a környezettudatosságot is magába építi a Weinberget Magyarország egyik vezető acélszerkezet gyártó vállalatává emelte.

Tovább


Z Elektronika Kft.

A Z Elektronika Kft. 1997 óta működik, mint fejlesztő és gyártó cég MSZ EN ISO 9001 minőségirányitási rendszer szerint.
Fő profiluk a kis és közepes elektronikai sorozatgyártás. Megoldásokat kínálnak a termék fejlesztéstől kezdődően prototípusok elkészítésén át a sorozatgyártásig, vagy akár polcra kész csomagolásig. Partnereik köre széleskörű, együtt dolgoznak startup projektekkel és multinacionális cégekkel, de jelentős számú KKV-vel is.
A cégnél jelenleg 110 főállású dolgozó van, mérnökök, technikusok, betanított munkások. A Z Elektronika Kft. a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által regisztrált képzőhely.

Tovább


VIRESOL Kft.

A VIRESOL Kft. Közép-Európa egyik legmodernebb gabonafeldolgozója.
A termelés minden szakaszában különös figyelmet fordítanak arra, hogy előállított termékeik kizárólag magyar eredetű GMO mentes összetevőket tartalmazzanak, mindezt hulladékmentes technológiával és környezetbarát módon. Termékeikkel igazolt technológiai előnyt szállítanak, innovatív termékeiket kifejezetten a vevők egyedi igényeire szabják.

Tovább


Nestlé Hungária Kft. - Bük, PURINA gyár

A büki Purina gyár 1998 óta a Nestlé állateledel-gyártásának keletközép-európai központjává fejlődött, ahonnan naponta több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ 42 országába. A gyárban több millió adag állateledel készül naponta, köztük a Félix, Darling, Friskies vagy éppen a Gourmet termékek. A 2017-ben átadott, 20 milliárd forint beruházással megvalósított új gyáregység világviszonylatban is egyedülálló technológiát alkalmazva teljes mértékben automatizált. A világszínvonalú üzemben jelenleg 40 robot teljesít szolgálatot. Az utóbbi évek beruházásaival a Nestlé tovább erősítette pozícióját Magyarországon, jelenleg a legnagyobb svájci befektető és munkáltató az országban: a budapesti központban és a három vidéki gyárban (Bük, Szerencs, Diósgyőr) összesen 2400 fő dolgozik.

Tovább


Nestlé Hungária Kft. - Szerencs

A szerencsi üzem közel 30 éve, 1991 óta tartozik a Nestlé cégcsoporthoz, a gyár a Nestlé közép-európai regionális kávé- és kakaóitalpor gyártó és -töltő üzeme, amely közel 30 országot lát el itt készülő termékekkel.  
Itt készül többek között 20 ország piacára  a Nesquik OptiStart termék, illetve Szerencsen fejlesztették ki 2002-ben a Nescafé 3in1 termékeket az európai piac számára, melyeket azóta is itt gyártanak.  

Tovább


Nestlé Hungária Kft. - Diósgyőr

A diósgyőri gyár a Nestlé cégcsoport egyetlen, kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására specializálódott üzeme a világon, ahonnan a világ húsz országába szállítanak húsvéti és karácsonyi termékeket. Az üzemben több mint 293 féle üreges csokoládé figura készül, a termékek kizárólag valódi csokoládéból. 

Tovább


KONTAKT-Elektro Kft.

Az 1982-ben alapított KONTAKT - Elektro Kft. ismert iparvállalatok beszállítójává vált villamos automatizálás, elektro- és szenzortechnika területein. Vállalkozásuk a folyamatos beruházások következtében jelenleg már 16 000 m²-es telephelyén 6 000 m² korszerű műhelycsarnokaikban termel, végzi állandó jelleggel termék- és technológiafejlesztéseit. Cégük tevékenységének stratégiai területe az ipari létesítmények és berendezések villamos automatizálásához szükséges készülékek valamint berendezések és rendszerek tervezése, azok komponenseinek gyártása és programozása, robotizált megoldásokkal, illetve ezen technológiák helyszíni villamos szerelése.

Tovább


Robert Bosch Automotive Steering Kft. - Maklár

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. autóipari beszállító, a világ egyik vezető kormánymű-gyártója. Maklári és egri telephelyeiken készült csúcstechnológiájú alkatrészeik révén nevünk egyet jelent a legmagasabb színvonalú vezetési élménnyel, a biztonsággal és a kényelemmel.

Tovább


Hagyó Kft.

A HAGYÓ Kft. 1999 óta foglalkozik élelmiszeripari berendezések és innovatív technológiák fejlesztésével, gyártásával és installálásával: főleg borászati, gyümölcsfeldolgozási, és lepárlási területeken. Büszkék a borászatok és pálinkafőzdék részére kifejlesztett számítógépes automatizálási rendszerükre, és hogy az irányított erjesztés technológiák tekintetében hazánkban piacvezetők. Több mint 200 referenciával rendelkeznek: belföldön és a környező országokon kívül Amerikában, Indiában és Angliában is.

Tovább


Hajdú Gabona zRt.

A cég az ország legnagyobb gabonatermelő vidékének centrumában fekszik, közel egy millió embernek készít lisztet és egyéb őrleményeket. A közel 170 éves tapasztalatot és a malmi szellemi hagyatékot igyekeznek átörökíteni két üzemükben, a Hajdúnánási Csiha Malomban és a Berettyóújfalui Nyíri Malomban. Társaságuk célja a kiváló minőséggel elért eredmény és a kivívott elismerés megőrzése és továbbvitele lisztjeik révén.

Tovább


Török Gépipari Kft.

A cég több mint 40 éve, 1978 óta gyarapítja régiónk ipari kultúráját. Folyamatos fejlődésük során az egyszemélyes kisipari vállalkozásból mára egy korszerű, multinacionális cégek legmagasabb minőségi elvárásainak megfelelő szolgáltatójává nőtték ki magukat, megőrizve a családi vállalkozás jellegét. Jelenleg is stabil működés mellett számos nemzetközi piaci lehetőségük van olyan iparágakban, mint a gépipar és a különösen nagy kihívásokat támasztó alumínium felületkezelési szolgáltatások, amelyek minőségi színvonala a ma ismert legmagasabbak egyike. Ehhez nem csak korszerű CNC forgácsoló gépparkkal, hanem magasan kvalifikált szakemberekkel is rendelkeznek.

Tovább


FERZOL Lemezmegmunkáló Kft.

A tápiószőlősi FERZOL Lemezmegmunkáló Kft. 600 főt foglalkoztató, 25 000 m2 gyártó és raktározási kapacitással rendelkező, 100%-os magyar magántulajdonú családi vállalkozás. Lemezalkatrészeit a mezőgazdaság, a jármű- és élelmiszeripar, a hűtés-, vezérlés-, IT- és banktechnika területére szállítja be. Magas színvonalú fémmegmunkálási eljárásait folyamatosan bővíti robottechnológiával, automatizált eszközökkel, berendezésekkel, amelyek garantálják a versenyképességet. A FERZOL Kft. alapértékei a vevőközpontúság, a magas minőség, a csúcstechnológia és a partnereiknek és kollégáiknak nyújtott hosszú távú stabilitás.

Tovább


Teqball Kft.

A Teqball cégcsoport biatorbágyi telephelyén 2019-ben kezdte meg termelő tevékenységét, amelyért a magyar leányvállalat a felelős.
A Teqball asztal egy látszólag egyszerű, meghajlított pingpongasztalra hasonlító szerkezet. Létrejöttéhez mégis megannyi mérnöki munkaórára volt szükség. A magas minőség és a kiváló anyaghasználat mellett további alapkövetelmény a könnyű összeszerelhetőség, az időtállóság, a fiatalos, ám mégis letisztult megjelenés, valamint a kültéri/beltéri vegyes használhatóság.
A Teqball, mint multifunkciós sporteszköz nemcsak innovatív mivoltából adódóan képvisel értéket, de létrejöttét tekintve is, hiszen egy teljes mértékben magyar fejlesztésű, és a magyar kreativitást nemzetközi szinten is képviselő termék.
A cégnek jelenleg 3 terméke van jelen a piacon. Ezek a termékek különböző célcsoportoknak készülnek, ami közös ezekben a rétegekben, az a sport szeretete. A Teqball termékei mindenki számára vonzóak lehetnek, akik valamilyen labdajáték iránt érdeklődnek. A termék portfólió egyaránt kínál terméket prémium és középkategóriában is.

Tovább


MST-Engineering Kft.

A vállalkozás fő profilja a különféle gépalkatrészek gyártása. Az egyedi igények kiszolgálására épülő gyártásnak köszönhetően a termékpaletta igen sokszínű. Szoros üzleti kapcsolatokat építettek ki nyugat-európai cégekkel. Főbb vevőik svájci, németországi, hollandiai és liechtensteini vállalatok. Céljuk a folyamatos növekedés mellett a változó vevői igényekhez való minél magasabb szintű alkalmazkodás, illetve 2021-re megnövelni a gyártási területüket egy új telephelyen.

Tovább


BIK Beszállító- és Iparfejlesztési Kutatóközpont

A Beszállító- és Iparfejlesztési Kutatóközpont (BIK), a Corvinus Egyetem egyik kutatóközpontja a 21. századi Magyarország K+F+I-intenzív iparágak gazdasági szereplőinek szakmai és piaci kihívásaira keres aktuális, releváns és előremutató válaszokat.
A BIK célja, hogy a jövőben, az iparágban szerepet vállaló hallgatók (közgazdászok, mérnökök, dizájnerek, stb.) fel legyenek vértezve az iparban működő cégek aktuális elvárásainak megfelelő tudással és olyan gondolkodással, látásmóddal, ami amellett, hogy az iparági beilleszkedést jelentősen felgyorsítja, alkalmassá teszi őket a komplex ipari kihívások mentén a további folyamatos fejlődésre.

Tovább


"Mould Tech" Kft.

A MouldTech Systems egy olyan Mérnöki és gyártó kapacitást értékesítő megoldási ökoszisztéma, mely a mérnöki szolgáltatáson túl, a prototipizálást és a kész termék sorozatgyártását is kínálja, emellett társadalmi felelősségvállalás keretében kutatás-fejlesztés projekteket futtat. 

Tovább


Szerencsi Bonbon Kft.

A Szerencsi csokoládé története 1923-ra nyúlik vissza. Ekkor nyitotta meg kapuit a csokoládégyár. A gyár termékei a kiváló minőségüknek köszönhetően hamar népszerűek lettek országhatáron innen és túl. 1996-tól a Szerencsi Bonbon Kft. a Szerencsen készülő termékek gyártója. A cég három telephelyen, 150 főt foglalkoztatva működik. Célkitűzéseik: a nagy szaktudást, odaadást és tapasztalatot kívánó, Szerencsen történő édességgyártás megmentése, fejlesztése, illetve ezzel együtt a munkahely teremtés, munkájuk nyomán Szerencs hírnevének ápolása, öregbítése. Nagy örömükre szolgál, hogy munkájuk nyomán 2015 októberétől a Szerencsi Csokoládé Kiemelkedő Nemzeti Érték címet viseli és ezzel bekerült a Magyar Értéktárba.

Tovább


Alföldi Nyomda Zrt.

A debreceni Alföldi Nyomda hazánk legrégebben, 1561 óta folyamatosan működő nyomdája. Magyarország piacvezető könyvgyártója, mintegy 380 dolgozó közreműködésével évente több mint húszmillió könyvet gyárt, aminek csaknem ötöde exportra készül.
A vállalatnál a legkorszerűbbgépekkel végzik a nyomóforma-készítést, a nyomtatást és a könyvek kötését. A librAR alkalmazás segítségével lehetővé tudják tenni, hogy a náluk készült könyvek illusztrációi a mobiltelefon kijelzőjén életre keljenek.

Tovább


Magyarmet Finomöntöde Kft.

A MAGYARMET Finomöntöde Kft. Magyarország vezető precíziós öntödéje, mely 40 éve szállít beépítésre kész komponenseket a feldolgozóipar különböző ágazataiba – köztük a szivattyúiparba, élelmiszeriparba, autóiparba, stb. – a világ legnagyobb nemzetközi vállalatainak világszerte. Termékeinek közel 75%-a exportra kerül. A cég elsősorban kis és közepes szériájú öntvényeket gyárt különleges acélötvözetekből, de a nagyszériás és prototípustermékek, valamint a művészeti alkotások is egyre nagyobb arányt tesznek ki forgalmukban.

Tovább


RotaChrom Technológiai Zrt.

A RotaChrom Technológiai Zrt.-t 2014-ben alapította két magyar vegyész, hogy a saját ötletük alapján kifejlesztett és szabadalmaztatott kromatográfiás módszert bevezessék a piacra. A cég egy addig csak laboratóriumi méretben működő hatóanyagtisztításra alkalmas eljárást tett ipari körülmények között is alkalmazhatóvá: ez a centrifugális megoszlási kromatográfia (CPC). Jelenleg a RotaChrom a folyadék-folyadék-kromatográfia területén az egyetlen, saját innováció alapján kifejlesztett, CPC módszeren alapuló, készülékeket és szolgáltatásokat ipari méretekben nyújtó vállalat. Így a világpiacon teljesen egyedülálló megoldást kínál az ipari méretű hatóanyagtisztításra.

Tovább


BME Ipar 4.0 Technológiai Központ

Az Ipar4.0 Technológiai Központ (TK) a BME-n belül a Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ (FIEK) részeként működik.
A TK missziójának tekinti, hogy Magyarországon minél több korszerű vállalat működjön az Ipar4 technológiák minél szélesebb körű alkalmazásával. Ennek érdekében szemléletformáló, oktató, és támogató tevékenységet folytatnak, hogy minél többen ismerjék meg ezeket a technológiákat - szakemberek, vállalatvezetők, döntéshozók, és nem utolsó sorban hallgatók, hogy az ipari projektekhez képzett munkaerő álljon rendelkezésre.

Tovább


GE Healthcare Magyarország Kft.

A GE Healthcare a GE 16,7 milliárd dolláros egészségügyi üzletága. Az orvosi képalkotó, betegfigyelő berendezések és digitalis technológiák vezető szolgáltatójaként, a GE Healthcare intelligens eszközök, adatelemzés, alkalmazások és szolgáltatások révén, az Edison platform támogatásával teszi lehetővé az egészségügyben dolgozók számára, hogy gyorsabb és megalapozottabb döntéseket hozhassanak.

A GE Healthcare Magyarország Kft. Magyarországon mintegy 700 embert foglalkoztat, elsősorban magasan képzett, innovatív mérnököket, akik együtt dolgoznak az orvosi képalkotás, a munkafolyamat-kezelés és a mesterséges intelligencia egészségügyben történő alkalmazásának jövőjén. A GE Healthcare 2000-ben nyitotta meg szoftverfejlesztési központját Budapesten, majd egy irodát Szegeden, illetve a későbbiekben Budapesten jött létre a GE első és egyetlen európai ipari internetes szoftverfejlesztési központja.

Tovább


GE Gas Power - Veresegyház

A GE Gas Power veresegyházi gyára egy teljes mértékben digitalizált üzem, ahol több mint 1200 magasan képzett szakember dolgozik ipari gázturbinák különleges ötvözetből készült alkatrészeinek előállításán és felújításán, illetve gázmotoros, valamint gázturbinával működtetett kicsi és közepes erőművek szerelésén és tesztelésén. Egy, a GE Gas Power veresegyházi üzemében gyártott gázüzemű LM6000-es berendezés 50000 háztartásnak biztosít energiát.

Tovább


DOROTI PACK Kft.

A cég több mint 22 éves tapasztalattal rendelkezik a síkfóliás mélyhúzó csomagológépek gyártása, felújítása és szervizelése terén. Céljuk, hogy partnereiket magas minőségű csomagoló és egyéb feldolgozó gépekkel szolgálják ki. Saját tervezésű és gyártású DorPack gépeiket elsősorban a hús-, tej-, baromfi- és sütőipari cégek alkalmazzák a termelésben, termékeik fóliába történő csomagolására.
​​​​​​​Gyakran előfordul azonban, hogy autóipari beszállítók, szállodák, nagyüzemi konyhák, éttermek fordulnak hozzájuk termékeik becsomagolásával, mint például: alkatrészek, egyszer használatos készülékek, gyógyászati és egyéb segédeszközök.

Tovább


FLORIN Zrt.

A magyar tulajdonban lévő szegedi Florin Zrt. évtizedek óta a fertőtlenítő- és tisztítószerek, valamint kozmetikai termékek egyik meghatározó gyártója a hazai piacon. A Florin a koronavírus-járvány kezdete
óta folyamatosan ellátja a hazai egészségügyi intézményeket, iskolákat, közintézményeket, közszolgáltatókat és a lakosságot fertőtlenítőszerekkel. A cég március elején új gyártócsarnok építésébe kezdett, és a rekordgyorsasággal elkészült beruházás nyomán minden korábbinál több fertőtlenítőszert gyárt.

Tovább


NI Hungary Kft.

Tesztelési és mérési technológiái segítségével, az NI több mint négy évtizede működik együtt a tehetséges mérnökökkel és vállalkozásokkal a világ legsürgetőbb kihívásainak megoldásában. Az NI szoftverhez kapcsolódó megközelítése – az adatoktól és az automatizálástól kezdve a kutatásig és az érvényesítésig – segíti vevőit az új innovációk gyorsabb, megbízhatóbb és biztonságosabb tesztelésében.
A 2001-ben létrehozott debreceni leányvállalatnál a gyártást szakképzett mérnökök támogatják, a kutatás-fejlesztési mérnökcsoport tevékenysége révén pedig a cég igazi tudásközponttá nőtte ki magát a régióban.

Tovább


Németh Szerelvénygyártó és Kereskedő Kft.

A családi vállalkozás 1984 óta gyárt víz- és fűtési szerelvényeket. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően ma már több mint 50 fő dolgozik a különböző gyáregységekben. Magyarországon egyedülálló módon, egy telephelyen belül rendelkeznek a szerelvénygyártáshoz szükséges összes technológiával, úgy mint öntés, kovácsolás, forgácsolás, marás, 3D nyomtatás. A magasan képzett szakembereik és a modern gépparkjuk lehetővé tette a bérgyártást is, ezért 2007 óta saját piacukon mértékadónak számító nemzetközi nagyvállalatok beszállítói is. A Németh Kft. által gyártott termékek kimagasló minőséget képviselnek és a világ számos pontján kerülnek beépítésre.

Tovább


GE Aviation Hungary Kft.

A GE Aviation Hungary 2000-ben zöldmezős beruházás keretén belül kezdte meg működését, amely a térségben egyedüli alkatrész-javító üzemként támogatja a GE repülőgép nagyjavító üzemeit és a légitársaságokat. Részben a nem-forgó elemek javításával foglalkoznak, emellett javítanak szerkezeti és kompozitelemeket, valamint a hajtóművek forgólapjait is. A cég számára munkatársai jelentik a legfontosabb értéket, hiszen mindannyiuk munkája elengedhetetlen, hogy termékeiket időben és a legjobb minőségben szállíthassák vevőik számára. A GE Aviation Hungary Kft. büszke arra, hogy számos olyan repülőgép üzemel vilagszerte, melynek a hajtómű-alkatrészeit a GE Aviation veresegyházi üzemében javították.

Tovább


Első Beton Kft.

Az Első Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-ben történő megalakulása óta kizárólag magyar tulajdonú cégként végzi tevékenységét. A társaság célja az elmúlt 29 évben az volt, hogy a régió – és ezen belül Szeged város – meghatározó építőanyag szolgáltatójává, illetve országos szinten elismert előregyártójává és cement kereskedőjévé váljon. Jövőbeni céljuk pedig az, hogy a cég a magyar építőipar meghatározó vállalkozásaként versenyképes minőségben, hatékonyan és felelősségteljesen szolgálja ki megrendelőit. 

Tovább


BlackBelt Technology Kft.

A BlackBelt alapítói és munkatársai a magyar IT piac ismert és elismert szakértői, elkötelezettek a minőségi IT szolgáltatások mellett. A klasszikus szoftverfejlesztés és fejlesztői csapatok biztosítása mellett egyedi IT megoldásfejlesztést és szolgáltatás formájában igénybe vehető termékfejlesztést is kínál.

Tovább


FAG Magyarország Ipari Kft.

A Schaeffler-csoport globálisan tevékenykedő autóipari és ipari beszállító. Több mint 70 éve úttörő kutatásokat és fejlesztéseket végez a mozgás és a mobilitás területén. Innovatív technológiáival, termékeivel és szolgáltatásaival mindig megfelelő partner, ha csökkentett CO₂-kibocsátású hajtásokról, elektromos mobilitásról, Ipar 4.0-ról, digitalizálásról, megújuló energiákról van szó, valamint, ha a mozgás és a mobilitás hatékonyabbá, intelligensebbé és fenntarthatóbbá tétele a cél.

Tovább


FX Software Zrt.

Az FX Software Zrt.a Treasury és kapcsolódó banki folyamatokat támogató megoldások, az InFoRex megoldáscsalád fejlesztője.
Cégük teljeskörű szolgáltatást nyújt elsősorban banki és vállalati ügyfelei számára, a megoldáshoz kapcsolódó tanácsadáson, fejlesztésen át, az implementációig és azt követő támogatásig.

Tovább


Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. 2012 márciusában kezdte meg az autógyártást Kecskeméten. Az elmúlt évek sikerei igazolták az akkori döntést: a kecskeméti Mercedes-Benz gyár Magyarország meghatározó vállalkozása és munkaadója lett. Három világszerte sikeres Mercedes-Benz modell készül a hazai gyárban. A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában az autógyártás folyamatának teljes láncolata megvalósul: a présüzemtől kezdve a karosszériaüzemen és felületkezelő üzemen keresztül egészen az összeszerelő üzemig. A Mercedes-Benz gyár kiemelt figyelmet fordít Kecskemét és a dél-alföldi régió fejlődésének támogatására.

Tovább


UgrinPack-Erdősi Kft.

A 100 százalékban magyar tulajdonú UgrinPack-Erdősi Kft. 35 éve foglalkozik csomagolóanyagok gyártásával. Elkötelezettek a tisztább jövő és élhető környezet megvalósításában, aminek elérését segíti mostani projektjük, ami világ szinten is egyedülállóan valósítja meg a körkörös gazdálkodást. Több mint 15 éve foglalkoznak környezetbarát csomagolóanyagok fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével. 2016-ban újrahasznosítható vízálló papírt fejlesztettek ki, mely nemzetközi szinten is különlegesség.

Tovább


Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

A világ legnagyobb vasúti gyártási és fejlesztési központja a hazánkban 1995 óta jelen lévő Knorr-Bremse Csoport vasúti ágazatának telephelye Budapesten, amelynek munkatársi létszáma ma már meghaladja az 1800 főt. Fékrendszereiket a világ közel húsz országában futó járművekben használják, így ők fékezik nem csak az ázsiai és európai szuperexpresszeket, ausztrál és afrikai tehervagonokat, de a párizsi és washingtoni metrókat, német nagyvárosok villamosait egyaránt. A cég éves árbevétele folyamatosan növekedett, 2019-ban meghaladta a 100 milliárd forintot. Hazánkban a Flirt motorvonatokon, a KISS emeletes vonatokon és a 3-as metró szerelvényein bízhatjuk magunkat a vállalat által képviselt minőségre. 

Tovább


Hirschler-Glas Kft.

A Hirschler-Glas Kft-t 1899-ben alapították Sopronban. 1970-től visszapillantó tükrök gyártásával foglalkozik kizárólag. Ipari tevékenysége Magyarországon egyedülálló, 13 ország 26 gyártójának szállít. A termékek 93 százaléka exportra kerül, melynek 70 százalékát OEM vevők vásárolják. ISO 14001:2015 és IATF 16949:2016 tanúsítvánnyal rendelkezik. Minden fejlesztése, szabadalmaztatott projektje is környezettudatos módon történik. Hitvallása a következő: környezetünk védelme, jövőnk záloga. Legfontosabb fejlesztési célkitűzése, az Ipar 4.0-ra való teljes átállás. 

Tovább


SOFÉM Kft.

A debreceni székhelyű SOFÉM Kft. Debreceni és nyírbátori telephelyekkel rendelkezik.  

Tovább


DEBRECEN INTERNATIONAL AIRPORT Kft.

A debreceni repülőtér története a 20. század elejére nyúlik vissza. Az első hivatalos repülőjárat egy postai küldeményeket szállító repülőgép volt 1930-ban. Ettől kezdve a belföldi légiforgalom jelentősnek nevezhető, rendszeres járatok üzemeltek Debrecenből Budapestre és Magyarország nagyobb városaiba. Ezzel egyidőben sportcélokra is használták, majd katonai repülőtérré lett, az alföldi repülőgépes kiképzés fontos csomópontjaként.
Ma már Kelet-Magyarország legfontosabb és egyben legnagyobb forgalmú nemzetközi repülőtere, Magyarország öt nemzetközi repülőterének egyike; a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér után a második legforgalmasabb.
Az üzemeltető cég folyamatosan új piaci lehetőségeken dolgozik, hogy áthidalja a légiutas-forgalom átmeneti csökkenését, amit a koronavírus-járvány okozott. Ezek egyike a légi teherszállítás, amihez a reptér megkapta az úgynevezett cargo-engedélyt, így most már ez is beindulhat Debrecenben. Emellett az itt tárolt személyszálló gépek is munkát adnak az üzemeltetőnek.

Tovább


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.