Hagyó Kft.
A HAGYÓ Kft. 1999 óta foglalkozik élelmiszeripari berendezések és innovatív technológiák fejlesztésével, gyártásával és installálásával: főleg borászati, gyümölcsfeldolgozási, és lepárlási területeken. Büszkék a borászatok és pálinkafőzdék részére kifejlesztett számítógépes automatizálási rendszerükre, és hogy az irányított erjesztés technológiák tekintetében hazánkban piacvezetők. Több mint 200 referenciával rendelkeznek: belföldön és a környező országokon kívül Amerikában, Indiában és Angliában is.
A járványhelyzet miatt kialakult, hosszú távú igényekhez igazodva, a HAGYÓ Kft. új, kettős hasznosítású technológiát fejlesztett. A kompakt, automatizált és egyszerűen üzembe helyezhető HAGYÓ SNT lepárló egyrészt alkalmas fertőtlenítő alapanyag: magas tisztaságú, 90-93 V/V%-os alkohol gazdaságos előállítására, akár a kereskedelemben forgalmazott cukorból, valamint a vodkán kívül bármely nemzet párlatának tökéletes minőségű megalkotására is képes a speciális, saját fejlesztésű kompakt finomító oszlopnak köszönhetően, mely cégük szabadalommal védett szellemi tulajdona.
Galéria:
A járványhelyzet miatt kialakult, hosszú távú igényekhez igazodva, a HAGYÓ Kft. új, kettős hasznosítású technológiát fejlesztett. A kompakt, automatizált és egyszerűen üzembe helyezhető HAGYÓ SNT lepárló egyrészt alkalmas fertőtlenítő alapanyag: magas tisztaságú, 90-93 V/V%-os alkohol gazdaságos előállítására, akár a kereskedelemben forgalmazott cukorból, valamint a vodkán kívül bármely nemzet párlatának tökéletes minőségű megalkotására is képes a speciális, saját fejlesztésű kompakt finomító oszlopnak köszönhetően, mely cégük szabadalommal védett szellemi tulajdona.
Galéria: