Jelmagyarázat:

Keresés a gyárak között

Az esemény jellege:
Szektor:
Város:
Cég:

3B Hungária Kft.

A 3B Hungária Kft.-nél a legmodernebb CNC vezérlésű lézervágógépekkel, élhajlítóval, plazmavágóval, forgácsolóállomással és profilmegmunkáló gépekkel dolgoznak. Hegesztőrobot segíti a szállítószalag-váz gyártását, melyből évente a legnagyobb mennyiség készül. Szemcseszóró gépet használnak a megfelelő felület előkészítéséhez, és festőkapacitásunkat egy új függesztett-konvejorpályás festőkamrával bővítették, melyben a kisebb alkatrészek festését tudják folyamatosan végezni. Cégük működését dinamizmus és innováció jellemzi.
Céljuk: gyártástechnológiájuk és termékeik folyamatos fejlesztésével minőségi, megbízható berendezéseket gyártani, melyekkel vevőik elégedetten dolgozhatnak, így osztozhatnak egymás sikerében.

Tovább


Adu Alba Kft.

Raklapszegező félautomata gép, préselt tőke gyártó automata, 3D nyomtatók, CNC megmunkáló központok, lakatosipari műhelyünk, asztalosipari üzem (raklapgyártó és tengerálló csomagoló részlegek), vákuumformázó gépek kerülnek bemutatásra a Finn utcai telephelyük virtuális bejárása során.

Tovább


KUKA Hungária Kft.

A KUKA Hungária Kft. a világ egyik vezető automatizálási szakértőjeként és ipari robot gyártójaként ismert KUKA cégcsoport leányvállalata. Az 1991-ben hazánkban megalakuló vállalat a robotvezérlések előállításán, használt robotok felújításán, robotértékesítésen és szervizelésen túl, a robotok szoftverének fejlesztésével-tesztelésével és SSC szolgáltatásokkal foglalkozik. Telephelyei Budapesten, Taksonyban, Füzesgyarmaton és a romániai Temesváron találhatók.

Tovább


Simon Plastics Kft.

A cég 1985-ben alakult egyszemélyes vállalkozásként, mely azóta folyamatos fejlődés és fejlesztések révén közel 350 fővel dolgozik.
A vállalkozás az elmúlt 35 év alatt fejlődött a legmagasabb felkészültséget és technológiát megkövetelő autóipari beszállítói szintre, mégis sikerekkel őrizték meg a családias hangulatot. Folyamatos fejlődésükhöz elengedhetetlen a megfelelő szakember utánpótlás. Fő tevékenységük az egyéb műanyag termékek gyártása, közel 100 db műanyag fröccsöntő géppel rendelkeznek, melyekkel autóipari kábelkorbács csatlakozók mellett, audió technikai alkatrészeket állítanak elő.
A Simon cégcsoport mára Magyarországon a Közép-Dunántúli régió egyik legjelentősebb műanyagalkatrész gyártójává vált. Növekedésüket következetes csapatmunkával az ügyfelek igényeiknek magas szintű kiszolgálásával, folyamatos innovációval, a termékeik hozzáadott értékének állandó növelésével és magas minőségével érik el. Az elmúlt 2 évben az alábbi díjakat érték el: Év Gyára 2017, és 2018, valamint a legjobb beszállítói kapcsolatokért járó díj. Genius Locy díj (tehetségek támogatásáért), VOSZ Fejér megyei Év Vállalkozója díj 2017, FMKIK fiatal vállalkozója díj (Simon Péter – Simon Zulejka) Üzleti Etikai Díj 2018,Az Év Felelős Foglalkoztatója 2018

Tovább


FESTO-AM Gyártó Kft.

A Festo-AM Kft. a német Festo leányvállalataként 1992-ben kezdte meg működését Budapesten. Jelenleg a Festo 3. legnagyobb gyártóbázisa. A 2017-ben Ipar 4.0 Mintagyár címet elnyert Festo-AM a sűrítettlevegő-előkészítő egységek, vákuumgenerátorok és biztonsági kapcsolószelepek termék- és gyártástechnológiai fejlesztője és gyártója. Az 1200 fős gyár termékpalettája az elmúlt években szelepekkel, proporcionális szabályozókkal, pneumatikus munkahengerekkel, és vevőspecifikus gyártmányokkal bővült.

Tovább



BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft.

A BHE BONN Hungary Kft. rádiófrekvenciás és mikrohullámú berendezéseket tervező és gyártó vállalat. A világ közel 30 országába exportálnak innovatív, magas technológiai tudással előállított termékeket elsősorban a vészhelyzeti kommunikáció, a védelmi ipar és az űripar számára.

Tovább


Büttner és Társai Kft.

A Büttner Kft. profi partner a szerszámgyártásban: precíziós CNC marás, szerszámlapok, szerszámházak, szerszámelemek. Piacvezető Magyarországon a szerszámlapok vevői igény szerinti precíziós megmunkálásban. Vevői a műanyag fröccsöntő, alumínium nyomásosöntő és lemezalakító szerszámgyárak, az autóipar, a csomagolástechnika és az orvosi műszertechnika területén működő cégek. Fejlesztési irányai a +/- 5 mikronos tűréstartományú és a nagyméretű 25 tonna/darab súlyú megmunkálások teljes vertikumát célozzák.

Tovább



Jakó Kft.

1998-ban alapított szekszárdi cég Német gyökerekkel rendelkező családi vezetésű ügyfélorientált vállalkozás. A JAKO csoport három vállalatot foglal magába: a JAKO Fémárugyárat, a JAKO Meditec és a JAKO Innotec-et. Az elmúlt több mint húsz évben folyamatosan növekedett. Kezdetben 40, mára 400 munkatárs dolgozik a teljes JAKO csoportnál. 2015-ben új profillal, a műanyag-fröccsöntéssel bővült tevékenységük. A jövőben is olyan partnernek tekintik magunkat, aki szorosan együttműködik ügyfeleivel, hogy igényre szabott és innovatív megoldásokat fejleszthessen és valósíthasson meg. Ehhez rendszeresen fejlesztik gépparkjukat, valamint a munkatársak szaktudását és ismereteit.

Tovább


KALL Ingredients Kft.

A KALL Ingredients Kft. élelmiszeripari alapanyagokat, cukor- és keményítőtermékeket, magas minőségű gyógyszeripari és étkezési alkoholt, valamint takarmányalapanyagokat állít elő kizárólag GMO-mentes magyar kukoricából. A 2014-ben alapított, magyar tulajdonban lévő vállalat Szolnok mellett, Tiszapüspöki iparterületén található. Üzemük az elérhető legmodernebb technológiát alkalmazza, valamint Európa legnagyobb termelési kapacitásával is rendelkezik. Ez 530 000 tonna GMO-mentes magyar kukorica feldolgozását jelenti évente.

Tovább


KNORR-BREMSE Fékrendszerek Kft.

A Knorr-Bremse Csoport a fékrendszerek globális piacvezetője, valamint a biztonsági szempontból döntő fontosságú vasúti és haszongépjármű-alrendszerek vezető szállítója. Termékei döntő mértékben járulnak hozzá a világ javuló vasúti és közúti biztonságához és energiahatékonyságához. Magyarországon kecskeméti székhelyén működik a Csoport Haszonjármű Üzletágának egyik legnagyobb európai gyártóegysége, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., melynek Kutatás-Fejlesztési Központja Budapesten található.

Tovább


MAM-Hungária Kft.

1991-ben kezdte meg működését Vaskeresztesen a MAM-Hungária Kft. 8 fővel indult a termelés, ma 500 embert foglalkoztatnak. Egyetlen műszak alatt több babaterméket állítanak elő, mint amennyi gyermek születik Magyarországon egy egész évben. Tavaly májusban elkészült az 1 milliárdodik babatermék. Dolgozóik jól létét szolgáló törekvéseikkel pedig elsőként nyerték el a Vas Megye Családbarát Munkahelye címet.

Tovább








VESZ-MONT '2000 Kft.

A VESZ-MONT’2000 Kft. a hazai célgépgyártás meghatározó vállalata, berendezései világszerte több, mint 20 országban hajtják az autó-, elektronika és egészségipar motorját. A 2000-es évek közepétől tervezéstől a gyártáson át képessé vált a gépépítés komplex feladatát ellátni. Ezután indult el a VESZ-MONT’2000 Kft. azóta is
töretlen fejlődési pályája, mely eredményeként a 6 milliárd forintot meghaladó árbevétellel és több, mint 180 alkalmazottal évek óta a TOP 5 magyar automatizálással foglalkozó vállalat között foglal el előkelő helyet a tavaly 20 éves vállalkozás.

Tovább


Continental Automotive Hungary Kft.

A Continental Automotive Hungary Kft. 30 éves budapesti gyára autóelektronikai részegységek és mikroelektronikai áramköri modulok gyártását végzi kimagaslóan fejlett és innovatív technológiákat alkalmazva a járműelektronika szinte minden területén, a cégcsoport Chassis&Safety, Powertrain és Interior divíziói, valamint a világ meghatározó autógyárai számára.
Gyáruk termékpalettáján olyan magas technológiai szaktudást igénylő termékek szerepelnek, mint elektromos vezérlőegységek, meghajtó rendszerek, mechatronikai rendszerek, kijelzők, infotainment rendszerek.

Tovább



GE Power - Ipari és Kereskedelmi Zrt.

A GE Power veresegyházi gyára egy teljes mértékben digitalizált üzem, ahol több mint 1 200 magasan képzett szakember dolgozik ipari gázturbinák különleges ötvözetből készült alkatrészeinek előállításán és felújításán, illetve gázmotoros, valamint gázturbinával működtetett kicsi és közepes erőművek szerelésén és tesztelésén. Egy, a GE Power veresegyházi üzemében gyártott gázüzemű LM6000-es berendezés 50 000 háztartásnak biztosít energiát.

Tovább


HAFNER Pneumatika Kft.

A HAFNER Pneumatika Kft. célja, hogy partnereinek modern, minden igényt kielégítő megoldásokat kínáljon a pneumatikus kihívások terén. Több mint negyed évszázados tapasztalattal fejleszti szelepeit és munkahengereit, valamint alakítja az ezekhez szükséges egyéb elemekkel termékpalettáját.

Tovább



Emerson Automation FCP Kft.

Az Emerson cégcsoporthoz tartozó AVENTICSTM a pneumatika komponensek és rendszerek, valamint az egyedi alkalmazások egyik piacvezető gyártója, amely a gépgyártás és az ipari automatizálás területére kínál termékeket és szolgáltatásokat. Az Emerson egri gyárát kivételes komplexitás jellemzi: nagy termékválasztéka mellett kis sorozatú gyártásra specializálódott. A cégnél alkalmazott Ipar 4.0 megoldások ezeket a gyártási körülményeket támogatják. A vállalat a közelmúltban elnyerte az Érték és Minőség Nagydíj 2020 kitüntetést.

Tovább


Borsodi Műhely Kft.

A Borsodi Műhely Kft. második generációs, 100%-ban magyar családi vállalkozás. Munkafilozófiájuk precízen, tisztességesen és becsülettel. A 40 év alatt, egy olyan fémipari középvállalkozássá fejlődtek, mely büszke a múltjára és kész dolgozni a jövőjéért. A jelenében pedig a legmagasabb minőségben szolgálja ki a megrendelőit három telephelyről (Győr, Szombathely, Kisújszállás) az alábbi iparágakban:
• Autóipar
• Légiipar
• Űripar
• Hadiipar
• Egészségügy
• Élelmiszeripar
• Elektronika

Tovább



Bakony Elektronika Kft.

A Bakony Elektronika Kft. 1990-ben alapított családi vállalkozás. Kezdetben energiagazdálkodás optimalizálásához szükséges berendezések tervezését, gyártását, helyszíni telepítését végezték. Korlátozó berendezéseik valamennyi magyarországi TESCO áruházban megtalálhatók. Folyamatos fejlesztések, szabadalmaztatott termékeik gyártása és új munkakörök kialakítása nagyobb helyigényt támasztott számukra, így tavaly két új csarnokot is építettek.

Tovább




Gelbert Eco Print Kft.

A GELBERT ECO Printnél a jövő nemzedékeiért dolgoznak. Magyar tulajdonú cég, amely 16 éves szakmai múltra tekint vissza, A nyomda összesen 2500 négyzetméteren üzemel és több mint 60 főt foglalkoztat. Digitális alapokon működő vállalati kultúrájuk a folyamatellenőrzésben és a gyártásbiztonságban is megjelenik.

A cégnek zöld nyomdaként elsődleges a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás. Technológiájuk sokszínűségüknek köszönhetően a környezetkímélő megoldásokat biztosító gépeikkel a legjobb minőségű nyomatokat készítik el ofszet és digitális technikával.

A nyomtatás köré épített ügyfélközpontú rendszer a garancia arra, hogy ügyfeleik a lehető legkisebb anyagi és energiabefektetéssel a legjobb minőséget kapják.

Tovább


Macher Zrt.

Az "Ipar 4.0-ás Mintagyár" 1991-ben, 3 fős családi vállalkozásként alakult Székesfehérváron. Az éveken át tartó dinamikus növekedés után 2016-ban a cég vezetősége a Zrt.-vé válás mellett döntött. A cég fő profilja a konfekcionált kábelek és az elektromechanikai rendszerek fejlesztése, gyártása. Termékeik felhasználási területe az orvos diagnosztika, az ipari elektronika, a védelmi ipar és a speciális gépjárművek.

Tovább




PI-METÁL Fémipari Kft.

A cég 1999-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Üzletpolitikája középpontjában partnerei állnak, ügyfelei igényeinek igyekszik maximálisan megfelelni ugyanakkor modern, minden igényt kielégítő környezetben biztosítani a kollégák számára a minőségi munka-végzés feltételeit.
A vállalat az elmúlt években kialakította a régió egyik legmodernebb eszközökkel, gyártó gépekkel felszerelt üzemét, amelyben lemezmegmunkálás és szerkezetlakatos termékek előállítása területén szinte mindent saját tulajdonú, minőségi gépekkel tudnak elvégezni.

Tovább


Ples Zrt.

A PLES Zrt. által üzemeltetett gyár az egyedüli üzem Kelet-Közép-Európában, amely acélból állít elő haszongépjárművekhez kereket. Magyarország ipari/gazdasági tevékenység szempontjából felzárkózó területei közé tartozó térségében valósították meg világszínvonalú beruházásaikat, melynek eredményeképpen egy speciális, háromrészes kerékpántot gyártanak, a hozzá való közbetétgyűrűvel. Emellett a gyár automatizálásából azóta kinőtt automatizálási részlegük képez egy második pillért vállalkozásukban, amely immár más termelő-értékesítő vállalatok automatizálásával is foglalkozik.

Tovább


Siemens Gas and Power Budapesti Üzem

A Siemens Gas and Power Budapesti Üzem több mint 600 alkalmazottjával a világ egyik vezető erőművi komponensgyártó telephelye. A 8 hektáron elterülő Késmárk utcai gyártóbázis korszerű gáz-és gőzturbina komponenseket állít elő, többek között turbinalapátokat és acélszerkezeteket a globális energiatermelő piac számára. Ezen a területen európai piacvezető, és kiváló példa arra, miként modernizálható egy 50 éves múltra visszatekintő gyár a digitalizáció nyújtotta eszközökkel.

Tovább



Vámosgép Kft.

A Vámosgép Kft. egy közel 250 alkalmazottat foglalkoztató középvállalkozás a Debrecentől 25 km-re fekvő Vámospércs városában. A Debreceni MEZŐGÉP Vállalat gyáregységéből 1991. év végén alakult önálló kft-vé.
A társaság fő tevékenységi köre: közepes- és nagy bonyolultságú acélszerkezetek gyártása.
Alkalmazott technológiák: lézer-, plazma- és lángvágás, lemezdarabolás, élhajlítás, présmunkák, csőhengerítés, hegesztés, forgácsolás, felületkezelés.
Tevékenységükben meghatározó arányú beszállítói, kooperációs kapcsolatokon belül jelentős a magas élőmunka igényű acélszerkezetek gyártása, elsősorban export piacra.
Stratégiai tervük leglényegesebb célja az elért megbízható beszállítói státusz megőrzése, kiváló minőséget versenyképes áron határidőre szállítva, megerősítve ezzel jelenlegi kapcsolatrendszerüket és tovább bővítve újabb kül- és belföldi partnerek felé.

Tovább


Verarbeiten Pausits Kft.

A cég 10 000 kg összsúlyig képes acéltermékek gyártására (egyedi és sorozatgyártás). Magas hozzáadott értéket képviselnek termékeik, amelyre garanciát jelent a robotokkal történő hegesztés, a CNC forgácsolás és az öt kabinból álló festősor. A Verarbeiten Pausits Kft. – jogelődjével, a Pausits Ipari Vállalkozással – közel 30 éve végzi tevékenységét az acél- és gépgyártás területén Magyarország északnyugati szegletében fekvő Halásziban. A néhány fővel és 300 nm-es műhellyel indult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás napjainkban 90-100 főt foglalkoztat a több mint 8 000 nm összterületű fedett csarnokokban. A folyamatos fejlesztéseknek és a nemzetközi tapasztalatoknak köszönhetően évi 8 000 tonna acél feldolgozására képes eszközparkkal és szakember gárdával rendelkeznek.
Megrendelőik 80 százalékban nyugat-európai cégek, de egyedi gyártású szerkezeteket szállítottanak közel-keleti partnereink részére is.

Tovább


Weinberg’93 Építő Kft.

A Weinberg’93 Építő Kft. több, mint 12 000 nm2 daruzott gyártócsarnokai és műszaki felszereltsége tökéletesen alkalmas a jelen és jövő építészeti műtárgyak, gépek elgondolásainak kivitelezésére, prototípusainak fejlesztésére.
Az acélszerkezet-gyártó telephely automatizált gyártósorral, fúró- és   darabológépekkel, valamint nagy teljesítményű hegesztőállomásokkal és automata festőcsarnokkal felszerelt. Gyártókapacitásuk 8-12 ezer tonna/év. A 3000 m²-es festőterületű csarnok 5 aknás elszívó rendszerrel és szikkasztási üzemmóddal felszerelt, oldószeres és vízbázisú festékrendszerek és tűzgátló bevonatok felvitelére alkalmas. Gyártócsarnokok daru általi emelési kapacitása 80 tonna. 

Jelenleg digitalizáció, IPAR 4.0, robotizáció technológiai fejlesztése van folyamatban a valós idejű termelési adatok kinyerésével pontos termelés tervezést, nyomonkövetést, karbantartások ütemezhetőségét és a főidő- mellékidő arányát optimalizálni tudják.

A fejlett és korszerű technika, a szakmai felkészültség, amely a környezettudatosságot is magába építi a Weinberget Magyarország egyik vezető acélszerkezet gyártó vállalatává emelte.

Tovább


Z Elektronika Kft.

A Z Elektronika Kft. 1997 óta működik, mint fejlesztő és gyártó cég MSZ EN ISO 9001 minőségirányitási rendszer szerint.
Fő profiluk a kis és közepes elektronikai sorozatgyártás. Megoldásokat kínálnak a termék fejlesztéstől kezdődően prototípusok elkészítésén át a sorozatgyártásig, vagy akár polcra kész csomagolásig. Partnereik köre széleskörű, együtt dolgoznak startup projektekkel és multinacionális cégekkel, de jelentős számú KKV-vel is.
A cégnél jelenleg 110 főállású dolgozó van, mérnökök, technikusok, betanított munkások. A Z Elektronika Kft. a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által regisztrált képzőhely.

Tovább


VIRESOL Kft.

A VIRESOL Kft. Közép-Európa egyik lemodernebb gabonafeldolgozója.
A termelés minden szakaszában különös figyelmet fordítanak arra, hogy előállított termékeik kizárólag magyar eredetű GMO mentes összetevőket tartalmazzanak, mindezt hulladékmentes technológiával és környezetbarát módon. Termékeinkkel igazolt technológiai előnyt szállítanak, innovatív termékeiket kifejezetten a vevők egyedi igényeire szabják.

Tovább


Nestlé Hungária Kft. - Bük, PURINA gyár

A büki Purina gyár 1998 óta a Nestlé állateledel-gyártásának keletközép-európai központjává fejlődött, ahonnan naponta több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ 42 országába. A gyárban több millió adag állateledel készül naponta, köztük a Félix, Darling, Friskies vagy éppen a Gourmet termékek. A 2017-ben átadott, 20 milliárd forint beruházással megvalósított új gyáregység világviszonylatban is egyedülálló technológiát alkalmazva teljes mértékben automatizált. A világszínvonalú üzemben jelenleg 40 robot teljesít szolgálatot. Az utóbbi évek beruházásaival a Nestlé tovább erősítette pozícióját Magyarországon, jelenleg a legnagyobb svájci befektető és munkáltató az országban: a budapesti központban és a három vidéki gyárban (Bük, Szerencs, Diósgyőr) összesen 2400 fő dolgozik.

Tovább





Robert Bosch Automotive Steering Kft. - Maklár

Vállalatuk autóipari beszállító, a világ egyik vezető kormánymű-gyártója. Csúcstechnológiájú gyártmányaik révén nevük egyet jelent a legmagasabb színvonalú vezetési élménnyel, a biztonsággal és a kényelemmel. Elektromos kormányműveik ott lesznek a jövő önvezető autóiban is. A termékeikkel felszerelt járművek az alacsonyabb fogyasztásnak és kibocsátásnak hála gazdaságosabbak. Ezáltal sokat tesznek a környezetért is. A kormányművek mellett kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállítanak a világ száznál több járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt.
Maklári gyáruk 2014-ben készült el. Itt gyártott termékeik és gyártósoraik egyaránt csúcstechnológiát képviselnek.

Tovább


Hagyó Kft.

A HAGYÓ Kft. 1999 óta foglalkozik élelmiszeripari berendezések és innovatív technológiák fejlesztésével, gyártásával és installálásával: főleg borászati, gyümölcsfeldolgozási, és lepárlási területeken. Büszkék a borászatok és pálinkafőzdék részére kifejlesztett számítógépes automatizálási rendszerükre, és hogy az irányított erjesztés technológiák tekintetében hazánkban piacvezetők. Több mint 200 referenciával rendelkeznek: belföldön és a környező országokon kívül Amerikában, Indiában és Angliában is.

Tovább


Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.